Lectură de 2 minute

11 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Answear organizează un concurs de fotografie. Marele premiu, în valoare de 3.000 de lei 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 10 mai, Answear lansează noul concurs de fotografie JOURNEYspiration, ce se va desfășura până pe 31 iulie 2023.

Sursa foto: Answear

Pentru concursul de fotografie JOURNEYspiration, Answear este în căutare de locuri care pot inspira o lume întreagă, de fotografii ale unor momente care să trezească emoție și de imagini care pot deveni începutul unor povești captivante.

Juriul concursului de fotografie JOURNEYspiration este format din 5 specialiști. Concursul se desfășoară în perioada 10 mai – 31 iulie 2023.

Căutăm fotografii care să trezească o emoție dintr-o călătorie, o plimbare sau pur și simplu o instantanee din drumul către job. Practic, ”journey” este tot ce trăim în fiecare zi, din clipa în care ieșim pe ușă. Vom puncta atât calitatea fotografiei, cât și emoția transmisă. Nu încurajăm numai peisajele de vacanță, ci și străzile mai puțin cunoscute din orașul natal sau poate umbra unui copac din curtea bunicilor. Practic, căutăm o emoție transmisă prin acea fotografie.

Georgiana Pană, marketing manager Answear România.

Ce premii sunt puse la bătaie

  • Premiul 1 – 3000 LEI,
  • Premiul 2 – 1000 LEI,
  • Premiul 3 – 500 LEI.

Pentru înscriere în concurs, participanții trebuie să distribuie o fotografie proprie pe contul de Instagram și să urmeze pașii de mai jos:

1. Să eticheteze în postare contul @answear_ro și să în menționeze în descrierea fotografiei
2. Să adauge hastag-ul #journeyspiration_ro
3. Să urmărească contul de Instagram @answear_ro

Câștigătorii vor fi anunțați în prima jumătate a lunii august pe landing page-ul concursului (disponibil aici) și pe pagina de Instagram Answear România.

Answear.com este un magazin online lifespiring cu produse selectate și colecții limitate de la peste 500 de branduri globale. Printre cele peste 200.000 de produse, se regăsesc cele mai recunoscute mărci premium (Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss, Michael Kors, Valentino, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Max Mara, DKNY, Carl Lagerfeld, Versace, Patrizia Pepe, Liu Jo, Pinko), branduri sport și outdoor cunoscute (adidas, Nike, New Balance, Hoka One One, The North Face, Columbia, Salewa), mărci de denim iconice (G-star, Diesel, Guess Jeans, Pepe Jeans, Levi's, Lee, Wrangler) și pot fi decoperite noi banduri boutique și de designer care au câștigat o mare popularitate în ultima perioadă, cum ar fi Samsoe-Samsoe, Colourwear, The Kooples, Filling Pieces, Tiger of Sweden, Custommade, Muuv și Hoff.

Citeste si:
Promoții de aproximativ 10 milioane de euro date de retaileri, în 2023: apartamente și mașini, cele mai scumpe premii
Promoții de aproximativ 10 milioane de euro date de retaileri, în 2023: apartamente și mașini, cele mai scumpe premii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Answear organizează un concurs de fotografie. Marele premiu, în valoare de 3.000 de lei