Lectură de un minut

01 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Answear lansează o nouă colecție, „No shame. No fear.” și donează tot profitul către Crucea Roșie Ucraina

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul polonez de fashion Answear lansează o nouă colecție, numită „No shame. No fear” și donează tot profitul din vânzarea sa către Crucea Roșie din Ucraina, unde a contribuit deja cu 50.000 de dolari, după războiul declanșat de Rusia joi, 24 februarie.

Campania se va desfășura concomitent în 10 țări și va transmite același mesaj, de a dona către Crucea Roșie din Ucraina. Pe Sasha Sidorenko, imaginea colecției, publicul a mai văzut-o în reclama TV Answear din toamna lui 2021. Este originară din Ucraina, iar din 2014 s-a stabilit definitiv în Polonia.

Retailerul multi-brand online Answear, prezent în România din anul 2015, a înregistrat vânzări pe toate piețele cu 67% mai mari în 2021, față de 2020, iar în ultimele trei luni din 2021 s-au înregistrat vânzări online mai mari cu 78% față de aceeși perioadă a anului anterior.

Answear activează în șapte țări din Europa Centrală și de Est, respectiv Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ucraina, Ungaria și Bulgaria. Unul dintre obiectivele viitoare este lansarea Answear în țările baltice Lituania, Letonia și Estonia și în țările balcanice Grecia și Croația, iar compania are în vedere și Rusia și Kazahstan.

La începutul anului 2021, în luna ianuarie 2021, polonezii s-a listat la Bursa de la Varșovia. În 2014, Answear a lansat propriul brand, care și-a luat forma finală în toamna anului 2020, luând numele de answear.LAB.

Sursa foto: Maksum Trebukvoh, Facebook Crucea Roșie Ucraina

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Answear lansează o nouă colecție, „No shame. No fear.” și donează tot profitul către Crucea Roșie Ucraina