Lectură de 2 minute

05 Oct 2020 - Știri și Noutăți

ANSWEAR lansează answear.LAB, un brand propriu de fashion inspirat din moda anilor '30

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Din luna octombrie, retailerul de fashion online ANSWEAR aduce în atenția publicului din România un brand nou, answear.LAB, ce debutează printr-o colecție vestimentară în ediție limitată inspirată din moda și cultura anilor ’30, însă reinterpretată pentru femeile din prezent.

Colecția limitată answear.LAB își dorește să fie o reflecție a femeii contemporane, care își găsește rădăcinile în stilul vestimentar al anilor ’30, din perioada interbelică, dar care trebuie să facă față provocărilor ritmului dinamic din zilele noastre.

Astfel, answear.LAB lansează exclusiv pe ANSWEAR.com prima sa colecție premium în ediție limitată, dedicată femeilor moderne, orientate către alegerea unui stil de viață care să le ofere independență, echilibru și încredere.

Raluca Radu, country manager ANSWEAR.RO vine la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis! Fii alături de noi pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din retail & FMCG. Te poți înscrie gratuit AICI.

Reprezentanții Answear estimează că noul brand va ajunge să reprezinte 10% din vânzările de pe answear.ro.

Din dorința de a le oferi acestora piese vestimentare unice și originale, pentru outfiturile din fiecare zi, echipa answear.LAB este în permanentă căutare de inspirație și idei noi în lumea întreagă și colaborează cu designeri talentați.

Această primă colecție este inspirată din moda clasică, plină de eleganță și feminitate a anilor ’30. Scopul brandului answear.LAB este să încânte publicul feminin cu creații vestimentare unice, astfel încât alegerea stilului vestimentar să fie o adevărată plăcere în fiecare zi.

Citeste si:
Cum să alegi haine la modă pentru diferite condiții meteorologice?
Cum să alegi haine la modă pentru diferite condiții meteorologice?

De la cămăși și bluze, pantaloni chino, jachete din piele și fuste, paltoane clasice pentru toamnă, până la rochii de seară și de cocktail cu drapaje spectaculoase, inserții transparente sau ciucuri, fiecare femeie va descoperi piese care să o reprezinte și să-i ofere eleganță și un farmec seducător. Iar totul este completat de accesorii elegante: mănuși, eșarfe și genți.

Realizată din țesături prețioase precum mătasea sau lâna fină, dar și lyocell și terilenă reciclată, un alt punct forte, prima colecție answear.LAB denotă avangardă, simplitate, modernism, feminitate și senzualitate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ANSWEAR lansează answear.LAB, un brand propriu de fashion inspirat din moda anilor '30