Lectură de un minut

08 Jun 2021 - Știri și Noutăți

answear.LAB lansează proiectul „Garderoba etică” cu o primă colecție de haine din bumbac și in, în ediție limitată

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul answear.LAB, marca proprie a retailerului online Answear, lansează proiectul „Garderoba Etică” cu o primă colecție în ediție limitată, din materiale certificate, a cărei producție se încearcă a fi cât mai puțin dăunătoare mediului.

Până la 90% din articolele cu eticheta Ethical Wardrobe constau din cel puțin 50% țesături rezistente, care sunt cât mai puțin nocive pentru mediu. answear.LAB se bazează pe materiale certificate, precum cânepă, in, bambus, modal și bumbac.

Colecția include, de asemenea, piese vestimentare realizate din materiale reciclate, cum ar fi poliesterul din plasele de pescuit abandonate.

În oferta answear.LAB, bazată pe nuanțe subtile de negru, maro, bej și ecru, se găsesc rochii maxi, cămăși în culori naturale de in, hanorace și topuri. Stilurile pieselor din Ethical Wardrobe sunt clasice, universale și atemporale.

Brandul answear.LAB își propune să crească proporția de fibre naturale din colecțiile sale cu 10% în fiecare sezon.

Recent, Answear a anunțat că va aloca în perioada următoare peste 9,5 milioane de euro pentru extinderea gamei de produse și dezvoltarea brandului propriu answear.LAB.

Retailerul de fashion online din Europa Centrală și de Est a generat vânzări online de aproximativ 28 milioane de euro în primul trimestru al anului 2021, o creștere de 82%.

Citeste si:
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  answear.LAB lansează proiectul „Garderoba etică” cu o primă colecție de haine din bumbac și in, în ediție limitată