Lectură de 4 minute

30 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Answear deschide primul său Concept Store: are cafenea, cabine de probă inteligente și servicii de personalizare a hainelor

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Answear, una dintre cele mai apreciate platforme de fashion e-commerce multibrand, care operează pe 12 piețe europene, printre care și România, pe answear.ro, a deschis singurul Concept Store în Fabrica Norblin din Varșovia.

 

Sursa foto: Answear

Answear Concept Store este un spațiu unic de fashion, un concept remarcabil de retail și servicii, localizat în Fabrica Norblin din Varșovia, ce a fost deschisă după o perioadă îndelungată de reabilitare. Astăzi, Fabrica Norblin este un spațiu inedit din punct de vedere arhitectural, care combină designul modern cu elemente tradiționale de design industrial.

Pe suprafața concept store-ului de 2.000 mp, împărțiți pe zone de produse, clienților li se oferă o gamă cuprinzătoare și diversificată de branduri. Indiferent de stil, fiecare iubitoare/ iubitor de fashion va găsi ceva pentru sine, având certitudinea că alege dintre cele mai bune produse de pe piață. Printre mărcile disponibile în concept store se numără: Victoria Beckham, Tory Burch, Rotate, Custommade, Elisabetta Franchi, Liu Jo, Pinko, MICHAEL Michael Kors, Iro, Diesel, AllSaints, Vanda Novak, Coach, Swarovski sau Furla, precum și adidas, Calvin Klein, Boss, Tommy Hilfiger sau Polo Ralph Lauren. Gama include sortimente pentru femei, bărbați și copii. Vor fi disponibile și branduri din categoria Home & Lifestyle.

Decor și atmosferă unice

Culorile, materialele folosite și detaliile atent selectate, cum ar fi podeaua din lemn realizată special pentru Answear și mobilierul personalizat conceput pentru concept store, precum și vitrinele și ferestrele magnifice joacă un rol cheie în designul interior.

În viitorul apropiat, în concept store vor putea fi admirate desenele Annei Szczęsny, artistă cunoscută pentru colaborările cu cele mai mari case de modă. Inspirația din spatele modelelor este cea mai recentă campanie de imagine a Answear, “Îmbracă-ți viața în momente prețioase” (“Dress your life with precious things”).

Citeste si:
Colecție nouă Tommy Hilfiger: care sunt cele 12 articole din această vară
Colecție nouă Tommy Hilfiger: care sunt cele 12 articole din această vară

Pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături premium, Answear Concept Store este și:

  • Answear Tailor's Point - unde poți personaliza lucrurile pe care le-ai cumpărat și, de asemenea, să ai grijă de aspectul lor. Aici, clienții vor putea profita de ajustări pe măsura lor, personalizare cu diverse tehnici: broderie, vopsele sau markere, precum și serviciul de dezinfecție și împrospătare a încălțămintei.
  • Answear x Coffeedesk Café - situată în incinta concept store-ului, înconjurată de o seră cu plante, unde vă puteți bucura de cafea de specialitate și nu numai.
  • Pickup Point - un punct pentru ridicarea comenzilor online efectuate pe www.answear.com, împreună cu opțiunea de a încerca articolele pe care le-ați comandat, precum și de a le călca pe loc.
  • Soluții tehnologice inovatoare care includ, printre altele: cabine de probă spațioase, inteligente, care permit selecția rapidă a mărimii sau a culorii hainelor fără a părăsi cabina de probă, ecrane amplasate în interiorul magazinului pentru confortul vizual al clienților, computere de check-out ultramoderne de la Elo Touch, cu două ecrane pentru vânzător și client, care fac cumpărăturile interactive și transparente.

Answear Concept Store este un spațiu unic la scară regională, care combină fashion-ul și stilul de viață. Este, de asemenea, un loc de întâlnire atât pentru clienți, cât și pentru oameni din lumea modei și a culturii. Evenimentele, organizate în concept store în cooperare cu alte branduri, vor fi o oportunitate de a afla și mai multe despre oferta de produse și ideea din spatele dezvoltării mărcilor preferate ale clienților Answear. Și acestea sunt doar câteva dintre activitățile planificate, care vor avea loc în spațiul Answear Concept Store de la etajul 2 din clădirea „Plater” a Fabricii Norblin din Varșovia.

Answear.com este una dintre platformele europene de e-commerce cu cea mai rapidă creștere din industria modei și stilului de viață premium. Magazinul online Answear, ce desfășoară operațiuni pe 12 piețe europene, stabilește noi standarde de achiziție pe segmentul fashion. Pe Answear.com se regăsesc peste 200.000 de produse atent selectate de la peste 500 de branduri globale de fashion, precum: Victoria Beckham, MICHAEL Michael Kors, Swarovski, Furla, Tory Burch, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein. De asemenea, oferă colecții tematice, limitate, ale mărcii proprii Answear.LAB, adresate femeilor. Datorită unui sortiment atent selectat de PREMIUM FASHION BRANDS, Answear deschide clienților o lume inspirațională pentru un stil de modă original și articole de design interior de designer care, din luna Mai 2024 sunt disponibile și pe 2.000 mp în singurul concept store fizic din Varșovia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Answear deschide primul său Concept Store: are cafenea, cabine de probă inteligente și servicii de personalizare a hainelor