Lectură de un minut

11 Aug 2021 - Știri și Noutăți

ANSVSA retrage mai multe loturi de înghetaţă „La strada” de căpşuni din supermarketuri din cauza conţinutului de oxid de etilenă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Mai multe loturi de înghetaţă „La strada” de căpşuni au fost retrase din hipermarketuri din cauza conținutului de oxid de etilenă, a anunțat Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

,,Vă informăm ca Macromex recheamă produsele de înghețată La Strada Capsune mentionate mai jos. Compania Macromex, in calitate de proprietar al marcii de inghetata La Strada, produsa in Franta, a fost informata de catre unul din furnizorii sai cu privire la o problema a stabilizatorilor de plante, al caror continut de oxid de etilena depaseste limitele premise de reglementarile in vigoare.  Acest fapt are impact asupra anumitor produse La Strada.

Stabilizatorii pe baza de plante folositi in producerea inghetatei La Strada sunt folositi in cantitati extrem de mici in produsele finite, astfel incat consideram ca nu prezinta un risc pentru sanatatea consumatorilor'', a anunțat Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).Consumatorii sunt sfătuiți ca, dacă doresc rambursarea costului, să returneze, la magazinul de la care au cumpărat, produsul sau ambalajul din lotul menționat, până la data de 16.08.2021. În ultima perioadă, tot mai multe loturi de înghețată au fost retrase de pe rafturile magazinelor din cauza conținutului de oxid de etilenă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ANSVSA retrage mai multe loturi de înghetaţă „La strada” de căpşuni din supermarketuri din cauza conţinutului de oxid de etilenă