Lectură de un minut

19 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Annabella deschide un nou magazin în județul Olt și ajunge la 96 de unități

Anca Olteanu

Rețeaua românească de retail Annabella, administrată de familia Mutu din Vâlcea, ajunge la 96 de magazine după deschiderea celei mai noi unități, în județul Olt.

Annabella deschide vineri, 19 noiembrie, în comuna Dobroteasa din județul Olt, un nou magazin, care va avea legume, fructe, carne proaspătă și colțul cu produse Râureni.

Annabella a mai deschis în luna noiembrie al 95-lea magazin în comuna Măciuca, din județul Vâlcea.

Annabella, o rețea de magazine răspândite preponderent în județul Vâlcea, ocupă locul al doilea în clasamentul retailerilor locali, cu afaceri care au crescut cu 9% în perioada de criză sanitară, depășind pragul de 346 de milioane de lei. Profitul s-a diminuat ușor pentru compania controlată de familia Mutu, dar numărul angajaților a crescut cu 23, apropiindu-se de pragul de 1.000.

Retail jobs

Compania Annabella, fondată în 1994, operează mai multe formate de magazine: hipermarketul Annabella A-Z, supermarketul Annabella, magazinul de proximitate Annabella Zilnic și Annabella Fresh pentru produse proaspete. În magazinele Annabella se regăsește brandul românesc de conserve și dulcețuri Râureni, deținut tot de familia Mutu. În ultimii ani, retailerul a dezvoltat și extins portofoliul de produse sub marca proprie Annabella Zilnic.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Annabella deschide un nou magazin în județul Olt și ajunge la 96 de unități