Lectură de 2 minute

14 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Angajări pe timp de pandemie: FrieslandCampina, producătorul Napolact, caută forță de muncă pentru fabricile din Cluj și Mureș

Andra Imbrea

FrieslandCampina România, producătorul produselor de lactate Napolact, anunță că nu intenționează să își trimită angajații în șomaj tehnic, ba chiar angajează operatori de producție și depozit, mecanici și electricieni pentru fabricile din Cluj și Mureș. Angajările au loc în contextul în care compania lucrează la capacitate maximă încă de la începutul pandemiei pentru a livra produsele Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots. 

 

 

“Pe fondul pandemiei, cererea de produse este într-o creștere accentuată și ne așteptăm ca această situație să continue. Colegii noștri din fabricile de la Cluj și Mureș, precum și cei din depozite muncesc într-un ritm susținut pentru a se asigura că produsele noastre ajung în magazine și pe masa tuturor românilor. Căutăm în aceste zile să extindem echipele din ambele fabrici pentru a răspunde nevoilor din piață, deși costurile de gestionare a măsurilor impuse de criză sunt foarte mari”, spune Ferenc Szecskó, Managing Director FrieslandCampina România.

FrieslandCampina România se implică și în lupta contra COVID-19 și sprijină efortul asociațiilor, ONG-urilor și spitalelor. În ultimele săptămâni, compania a venit în ajutorul persoanelor care au în aceste zile cea mai mare nevoie de sprijin. Astfel, FrieslandCampina România a donat peste șase tone de produse lactate Napolact către asociații din Cluj și Mureș, printre care Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureș.

În București, Napolact a livrat produse lactate către spitalele care reprezintă linia întâi în combaterea COVID 19: Spitalul Victor Babeș, Spitatul Balș, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar, Spitalul Colțea.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.

Citeste si:
ProfiArt se extinde și deschide al cincilea magazin de artă și hobby în București

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Angajări pe timp de pandemie: FrieslandCampina, producătorul Napolact, caută forță de muncă pentru fabricile din Cluj și Mureș