Lectură de un minut

06 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Andreea Grigorescu a fost numită noul CEO al lanțului de magazine Animax și Maxi Pet

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pet Network International, un actor important în lumea produselor pentru animalele de companie, a numit-o pe Andreea Grigorescu în funcția de director general (CEO) al Animax și Maxi Pet.

Sursa foto: Animax

În prezent, Andreea Grigorescu este director operațional (COO) al Dr. Max în România, coordonând operațiunile a peste 800 de unități și face parte din Consiliul de administrație al companiei. Cu peste 23 de ani de experiență în industria de retail, Andreea Grigorescu își va aduce contribuția la dezvoltarea companiei prin cunoștințele vaste și pasiunea pentru inovație. Viziunea ei va ajuta la conturarea viitorului Animax și Maxi Pet.

Evoluția ei până la această poziție a trecut printr-o serie de poziții de conducere importante la Metro Cash&Carry, Real Hypermarket și Tesco în Ungaria, unde și-a perfecționat abilitățile și a acumulat cunoștințe valoroase despre industria de retail.

Andreea Grigorescu va prelua această funcție începând cu ianuarie 2024.
Grupul Pet Network Internațional deține în România 126 de magazine Animax și 14 Maxi Pet.

Cu sediul central în Croaţia, Pet Network International are peste 200 de magazine şi platforme eCommerce în România, Croaţia, Slovenia, Serbia şi Bulgaria sub brandurile Animax, Pet Centar, Maxi Pet, Mr. Pet şi Dr. Stefanov, în care comercializează mâncare, recompense, accesorii, dar şi servicii de îngrijire şi consultanţă veterinară.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Andreea Grigorescu a fost numită noul CEO al lanțului de magazine Animax și Maxi Pet