Lectură de 3 minute

02 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Ambalajmarket - Magazin online de ambalaje de unica folosință și consumabile

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pentru orice business e important modul în care își face cunoscute valorile și misiunea față de potențialii consumatori. De cele mai multe ori, înainte de orice altă acțiune din partea sa, acestea vorbesc de la sine despre ceea ce pot oferi celor ce au nevoie de serviciile lor.

Sursa foto: Sursa foro: istock.com

În cazul nostru, prin Ambalajmarket, dăm ocazia business-urilor din orice nișă, care au nevoie de ambalaje de unică folosință pentru a-și desfășura activitatea să prezinte o ”carte de vizită” demnă de luat în calcul grupurilor lor de consumatori.

De ce e important ambalajul pentru un business

În primul rând, ambalajul este primul lucru cu care ia contact un client, înainte să testeze produsul pe care un producător i-l servește. Practic, el facilitează drumul către o primă impresie rapidă și deosebit de importantă, care, indiferent de cât de bun este produsul, va rămâne mult timp vie în mintea consumatorului.

Atunci când vorbim despre o afacere din industria HoReCa, de exemplu, care face livrări la domiciliu de mâncare caldă sau care prestează servicii de catering, este esențial ca aceasta să dea dovadă de profesionalism. În acest sens, trebuie ca produsele livrate să se prezinte într-o perfectă stare, bine păstrate, fără ca transportul de la sursă la client să fie în vreun fel defectuoasă sau să cauzeze situații care l-ar putea nemulțumi pe consumator. Așadar, pe lângă faptul că ambalajele de unică folosință certifică condițiile igienico-sanitare absolut necesare într-o astfel de nișă, ea poate chiar să se remarce prin intermediul unor ambalaje personalizate, care să vorbească mai clar despre identitatea business-ului respectiv.

Tipuri de ambalaje de unică folosință pe care le găsești la Ambalajmarket

Un magazin online de ambalaje de unică folosință și consumabile, Ambalajmarket are o ofertă largă de produse de acest gen, menită să vină în întâmpinarea marilor producători dar și a afacerilor mici, ce fac parte cu precădere din industria HoReCa. Prin urmare, fie că deții un restaurant, o cafenea, sau chiar o covrigărie, o pizzerie sau un bistro to-go, Ambalajmarket are tot ce îți trebuie pentru ca afacerea ta să decurgă perfect. De la produse de curățenie și de menaj - adică tot ce este necesar pentru menținerea atelierului/laboratorului/bucăteriei curate (accesorii menaj, dispensere, soluții de curățare etc), echipamente de protecție pentru personalul de lucru (mănuși, bonete, manșoane, măști etc) și mai apoi o gamă variată de ambalaje, de diferite culori, dimensiuni și forme: caserole (pentru meniuri, supe, garnituri, etc), farfurii, tacâmuri, cutii (pentru prăjituri, salate, pizza etc), pahare (pentru cafea, fresh, limonadă, șampanie etc), precum și accesorii diferite necesare ori în cofertării, brutării, bucătării de restaurante, shaormerii (forme de copt, palete, colțare de hârtie, pungi, sacoșe, folii și multe astfel de produse, de altfel de nelipsit din aceste puncte de lucru.

Pentru a putea analiza mai bine oferta noastră de ambalaje de unică folosință, dar și pentru a te convinge că avem absolut tot ce îți trebuie pentru a-ți porni afacerea cu dreptul, vizitează site-ul nostru și fă cele mai inspirate alegeri pentru ca totul să meargă bine de la bun început!

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ambalajmarket - Magazin online de ambalaje de unica folosință și consumabile