Lectură de 2 minute

15 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Amazon se extinde în Timișoara, în centrul de afaceri Iulius Town

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Gigantul Amazon și-a relocat biroul din Timișoara în clădirea UBC 0 a complexului Iulius Town din orașul de pe Bega, unde ocupă un spațiu care se întinde pe un etaj și jumătate, și unde vor lucra peste 100 de angajați, anunță dezvoltatorul imobiliar IULIUS.

Iulius Town este cel mai mare hub de business din vestul țării, cele patru clădiri de birouri United Business Center (UBC) cumulând peste 80.000 mp închiriabili și 50 de companii multinaționale, de pe trei continente, cu aproximativ 9.500 de angajați, care livrează tehnologii și servicii folosite la nivel global. Printre acestea se numără Amazon, care, de curând, și-a relocat biroul din Timișoara în clădirea UBC 0, inaugurată în toamna anului trecut.

Centrul Amazon din UBC 0 se întinde pe o suprafață de 3.200 mp, pe întreg etajul patru și jumătate din nivelul cinci al clădirii și include mai multe echipe: Ring, Trusted Shopping Experience, Global Solutions and Risk Compliance și Retail Business Services.

Ring, o companie din cadrul Amazon, are angajați în Timișoara încă din anul 2019. Echipa oferă suport pentru proiectele prioritare, întrucât Ring se străduiește să reimagineze securitatea locuinței, oferindu-le clienților soluții care să le ofere liniște atât în interiorul, cât și în afara casei.

Dispozitivele lor, de la soneria Ring cu cameră video până la camerele de securitate Ring, contribuie la extinderea capacităților de care dispun opțiunile clasice de securitate, prin interconectarea tuturor dispozitivelor de securitate și a dispozitivelor inteligente din întreaga casă.

Ce alte companii sunt prezente în Iulius Town

În total, 19 companii, din domenii precum IT&C, automotive sau inginerie, își desfășoară activitatea în UBC 0, iar peste 4.000 de angajați beneficiază de opțiunile acestei clădiri eco-friendly care este integrată în ansamblul mixed-use Iulius Town.

UBC 0 dispune de 30.000 mp închiriabili, desfășurați pe 15 etaje și reprezintă noua generație de clădiri office premium din Timișoara, îmbinând elemente de arhitectură contemporană cu dotări tehnice de ultimă generație, care au un impact major în confortul angajaților și facilitează un consum responsabil de resurse.

Citeste si:
Plaza M, mallul din Târgu Mureș, a fost modernizat și extins cu 16 milioane de euro: ce magazine noi au fost inaugurate
Plaza M, mallul din Târgu Mureș, a fost modernizat și extins cu 16 milioane de euro: ce magazine noi au fost inaugurate

Compania IULIUS are o experiență de peste 25 de ani în real estate și este prezentă în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava. Valorea investiţiilor realizate în România depăşeşte 1,2 miliarde de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Amazon se extinde în Timișoara, în centrul de afaceri Iulius Town