Lectură de 2 minute

19 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Altex România deschide un nou magazin în primul mall din Târgoviște, după o investiție de 1 milion de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Altex România anunță deschiderea, pe 20 august, a unui nou magazin în Dâmbovița Mall, în urma unei investiții de aproximativ 1 milion de de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Cu ocazia inaugurării, Altex a pregătit oferte speciale și reduceri, valabile în limita stocului disponibil.

,,Înțelegem importanța investițiilor locale ca principal motor economic. Chiar și în contexte cu multe provocări, cum este cel actual, nu frânăm planurile noastre de dezvoltare. Tocmai de aceea, am mai făcut un pas, de această dată la Târgoviște, pentru a veni în sprijinul clienților noștri și a le facilita, la fel ca până acum, accesul la tehnologie, la produse și servicii de cea mai bună calitate”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Magazinul Altex, localizat în primul centru comercial de mari dimensiuni din Târgoviște, are o suprafață de vânzare de 1.100 de metri pătrați. Noul centru de servicii va fi dotat cu etichete electronice, sisteme de iluminare cu LED și display-uri digitale.

Noul magazin Altex din Târgoviște, localizat pe Bulevardul Regele Carol I 51, va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00-22.00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 07.00.

Altex anunță că noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Altex România activează pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară.

Citeste si:
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex România deschide un nou magazin în primul mall din Târgoviște, după o investiție de 1 milion de euro