Lectură de 2 minute

13 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Altex redeschide un magazin modernizat, după o investiție de peste un milion de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex România continuă strategia de modernizare a magazinelor și anunță finalizarea procesului de reamenajare a magazinului din Alexandria, cu o investiție de peste 1 milion de euro. Magazinul se redeschide pe 13 iulie, iar clienții sunt așteptați să se bucure de o nouă experiență de cumpărături și de ofertele dedicate din perioada 13 – 19 iulie. 

Sursa foto: Altex

Începând cu ora 8:00, locuitorii din Alexandria și din împrejurimi vor avea parte de o experiență de shopping îmbunătățită, un stoc mai mare de produse și multe surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Magazinul Altex Alexandria a fost deschis în 2010, se află pe Str. București, nr. 166, lângă Complexul Comercial Kaufland și are o suprafață comercială de aproximativ 950 mp.

Modernizările locațiilor Altex fac parte din strategia companiei de tehnologizare și eficientizare energetică a magazinelor. În urma procesului de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare. Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență de cumpărături mult mai bună. De asemenea, magazinul este acum dotat cu sistemul de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Magazinul Altex Alexandria va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 09:00 – 21:00, iar duminica magazinul va funcționa în intervalul 09:00-18:00.

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex redeschide un magazin modernizat, după o investiție de peste un milion de euro