Lectură de 2 minute

10 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday de Vară la Altex cu reduceri de până la 40%

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Altex, liderul pieÈ›ei electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiÈ›ie, Black Friday de Vară. În perioada 11-17 august, Altex oferă clienÈ›ilor reduceri de până la 40%, la numeroase produse care pot fi achiziÈ›ionate din magazinele fizice Altex È™i Media Galaxy din toată È›ara, dar È™i online, pe altex.ro È™i mediagalaxy.ro. 

”Altex continuă seria campaniilor de succes Black Friday cu oferte imbatabile. Prin acest eveniment, Black Friday de Vară, ne-am propus să oferim posibilitatea cât mai multor români să îÈ™i achiziÈ›ioneze produse electrice È™i electrocasnice de ultimă generaÈ›ie, mult mai eficiente energetic È™i mai puÈ›in poluante. Pentru aceasta campanie de Black Friday de Vară am pregătit o serie de reduceri importante la o gamă variată de produse. Am pregătit stocuri suficiente pentru toÈ›i clienÈ›ii, iar personalul din magazine este pregătit să ofere consultanță de specialitate tuturor celor care au nevoie de informaÈ›ii suplimentare sau care îÈ™i doresc să testeze produsele, înainte de achiziÈ›ie”, spune Raul Filip, director de achiziÈ›ii Altex România.

Ofertele Altex și Media Galaxy

În perioada 11-17 august, Altex, liderul pieÈ›ei de electro-IT din România, oferă clienÈ›ilor preÈ›uri cu până la 40% mai mici la electrocasnicele mici È™i articolele de menaj, dar È™i la produsele de bricolaj, grădină È™i mobilă. Articolele cosmetice È™i de beauty au reduceri de până la 35%. Iar la achiziÈ›ionarea produselor din gama de gaming È™i entertainment clienÈ›ii beneficiază de reduceri de până la 30%.

De asemenea, în perioada evenimentului Black Friday de Vară, electrocasnicele mari, televizoarele, produsele IT, dar È™i telefoanele, tabletele È™i smartwatchurile au reduceri de până la 20%.

Mai mult decât atât, clienÈ›ii Altex È™i Media Galaxy pot beneficia de oferte la serviciile de finanÈ›are, precum 15 rate fără dobândă oferite de Card Avantaj. În cadrul evenimentului Black Friday de Vară, Altex Travel vine cu reduceri semnificative la pachetele de vacanță din destinaÈ›ii precum: Tenerife - Spania, Hurghada - Egipt, Costa Brava – Spania, dar È™i Cappadocia – Turcia. Circuit de 7 nopÈ›i, în Cappadocia, Turcia, cu mic dejun inclus, la doar 250 euro/persoană.

Atât clienÈ›ii din magazinele fizice, cât È™i cei care doresc să comande online, au livrare gratuită, la produsele de peste 100 lei È™i cu o greutate mai mică de 30 de kilograme. Iar pentru produsele voluminoase, Altex pune la dispoziÈ›ia clienÈ›ilor săi serviciul de livrare cu doi curieri.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piaÈ›a de electro-IT din România, cu peste 120 de magazine deschise în È›ară. În trei decenii de la È‹nfiinÈ›are, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, È‹n liderul pieÈ›ei de produse electronice, electrocasnice, IT&C È™i multimedia din România.

Citeste si:
Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg sare de borna de zece magazine în România
Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg sare de borna de zece magazine în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Black Friday de Vară la Altex cu reduceri de până la 40%