Lectură de 2 minute

14 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Altex deschide un nou magazin, în Hațeg

Anca Olteanu

Retailerul electro-IT Altex România deschide un nou magazin în Hațeg, pe 15 aprilie, după o investiție de peste 500.000 de euro și se întinde pe o suprafață de 1.300 mp.

În noul magazin Altex din Hațeg, localizat pe Strada Tudor Vladimirescu nr. 12, clienții vor găsi o gamă de peste 30.000 de produse, oferte special dedicate deschiderii, cu reduceri de până la 50%, iar primii 300 de clienți care vor face achiziții de minim 150 de lei în ziua inaugurării vor primi gratuit măști de protecție ridicată KN95 FFP2.

Noul centru de servicii Altex din Hațeg va funcționa de luni până sâmbătă între orele 09:00 – 20:00 și duminică între orele 09:00 – 18:00. Ţinând cont de incidența cazurilor de COVID-19 în zonă, în acord cu măsurile emise de autorități, programul special este de luni până joi între orele 09:00 – 20:00 și de vineri până duminică intre orele 09:00 – 18:00. Joi, 15 aprilie, cu ocazia inaugurării, magazinul își va deschide porțile în intervalul 8:00-20:00.

Clienții din Hațeg vor avea acces la o ofertă de produse și servicii: de la posibilitatea de a rezerva produsul online și a-l ridica din magazin, servicii de finanțare flexibile, extragaranții, livrare la domiciliu, service, retur oriunde, rabla pentru electrocasnice, livrare rapidă în aceeași zi, respectiv consultanță de specialitate în magazin.

În plus, până la finalul anului, magazinul Altex din Hațeg va fi digitalizat conform strategiei anunțate la nivelul magazinelor din toată țara, urmând să se implementeze etichetele electronice, dar și displayuri digitale profesionale pentru afişarea ofertelor şi promoţiilor.

Citeste si:
Pantofii sport de la Lidl ajung din nou în magazine. Retailerul din Italia reintroduce la vânzare colecția de adidași

Măsuri de prevenire a Covid-19

Noul magazin din Hațeg va respecta toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

Altex România este o companie care activează pe piața de retail din România, cu 125 de magazine deschise în țară.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide un nou magazin, în Hațeg