Lectură de 2 minute

27 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Altex anunță deschiderea unui magazin la Călărași, după o investiție de 1 milion de euro

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Altex, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din România, a deschis un nou magazin la Călărași, în urma unei investiții de 1 milion de euro.

Noul magazin Altex din Călărași are un spațiu de peste 1300 mp, din care suprafața comercială se întinde pe 1000 mp. Unitatea se află pe Strada Eroii Revoluției 22 Decembrie 1989, nr 49, în Complexul Retail Park Catex – Aripa Noua, și va funcționa de luni până duminică, între orele 9.00- 21.00.

Pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor și pentru îmbunătățirea experienței de cumpărare a clienților, magazinul este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale.

În noul magazin Altex, clienții vor găsi o gamă extinsă de 40.000 de produse și vor avea acces la consultanță de specialitate și soluții de creditare personalizată. Ei vor beneficia și de opțiuni utile precum click&collect, rezervă online, ridică în magazine, retur sau extragaranții.

,,Ne apropiem de finalul acestui an dificil pentru noi toți, dar investim în continuare în extinderea rețelei. Răspundem cererii în creștere și apetenței românilor pentru produse și tehnologii de ultimă oră și deschidem, la Călărași, un centru de servicii. Obiectivul nostru este să asigurăm oamenilor o experiență de cumpărare plăcută, dar și eficientă, care include o gamă largă de produse, prețuri foarte bune, servicii de calitate și experți care le vor răspunde cu promptitudine la toate întrebările și vor avea soluții pentru fiecare dintre ei.”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Altex are peste 120 de magazine deschise în țară - retailerul a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex anunță deschiderea unui magazin la Călărași, după o investiție de 1 milion de euro