Lectură de 3 minute

20 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Altex deschide un nou magazin în Brașov, în urma unei investiții de 1 milion de euro

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, va deschide, pe 21 octombrie, un nou magazin în AFI Brașov. Investiția se ridică la peste 1.000.000 euro.

Acesta este al doilea magazin Altex din Brașov în care clienții sunt așteptați cu o gamă extinsă de produse, dar și cu servicii de consultanță și soluții de finanțare adaptate nevoilor fiecăruia.

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex, vine la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis! Fii alături de noi pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din retail & FMCG. Te poți înscrie gratuit AICI.

Noul magazin Altex, aflat în cel mai mare mall deschis anul acesta în România, se întinde pe o suprafață de peste 1.600 mp. Acesta este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft. Soluția de afișaj electronic reprezintă o strategie de business cu efecte imediate precum eficiență maximă în schimbarea prețurilor, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. Totodată, noul centru de servicii Altex este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie.

,,Altex continuă strategia de extindere la nivel național chiar și în contextul actual, pentru că, mai ales în vremuri dificile, investițiile reprezintă drive-ul economiei. În plus, Brașovul este un oraș în continuă expansiune, prin urmare, venim cu un nou magazin pentru a deservi cererea în creștere de tehnologie și inovație. Vrem să le oferim clienților noștri o experiență de cumpărare completă, de la o gamă largă de produse de bună calitate și oferte de nerefuzat, până la servicii la cele mai înalte standarde, asigurate de specialiștii noștri.” a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Cel mai nou centru de servicii din rețeaua Altex, localizat în centrul comercial Mall Afi Brașov, pe Bulevardul 15 noiembrie nr. 78, va funcționa de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Miercuri, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 15:00. Pentru ziua inaugurării, noul centru Altex pregătește oferte speciale și reduceri, iar primii clienți vor primi un set de măști de protecție de 50 de bucăți, la achiziții de peste 150 de lei.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Citeste si:
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide un nou magazin în Brașov, în urma unei investiții de 1 milion de euro