Lectură de un minut

28 Jan 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul Altex anunta deschiderea unui nou magazin in Bucuresti

Abonează-te pe  

Unul dintre retailerii de electronice, electrocasnice si produse IT, deschide astazi un nou magazin in Capitala, in cadrul Militari Shopping City.

Noul magazin Altex are o suprafata de 1.400 metri patrati si pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse si oferte speciale cu ocazia inaugurarii. Vor fi incluse reduceri de pana la 3.000 de lei pentru LED TV si 600 de lei pentru laptopuri.

„Militari Shopping reprezinta o locatie importanta pentru noi, iar dovada o reprezinta colaborarea noastra de peste sapte ani. In prezent, parteneriatul nostru cu centrul comercial aduce schimbari la nivel de abordare a prezentei noastre. Astfel, am decis deschiderea unui magazin Altex in locul fostului showroom Domo si, totodata, sa nu prelungim contractul de inchiriere pentru spatiul destinat magazinului Media Galaxy intrucat suprafata alocata initial nu mai raspunde actualului concept al brandului. In masura in care, la un moment dat, centrul comercial decide extinderea si modernizarea spatiului intre actuala pozitionare a magazinului Media Galaxy si a retailer-ului Bebe Tei Supermarket, vom readuce conceptul Media Galaxy”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.

Showroom-ul va avea program de functionare de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 - 22:00, iar promotiile concepute cu ocazia lansarii sunt disponibile incepand cu 28 ianuarie si pana la finalul lunii.

Pentru produsele care nu se vor gasi momentan in magazinul din Militari Shopping, dar sunt disponibile in cel online, clientii vor avea posibilitatea sa le comande si sa le ridice in 48 de ore direct din locatie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Altex anunta deschiderea unui nou magazin in Bucuresti