Lectură de 2 minute

27 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Altex deschide primul magazin din Vatra Dornei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de locații fizice și inaugurează primul magazin din orașul turistic Vatra Dornei, județul Suceava. Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 27 iulie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Vatra Dornei și împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de peste 1.200 mp. În perioada 27 iulie – 2 august, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale la sute de produse în cadrul Altex Vatra Dornei. 
 

Sursa foto: Altex

Magazinul situat pe strada 22 Decembrie, nr. 22C, dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. De asemenea, Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. În plus, pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile trei stații de încărcare cu trei prize fast-charge.

Programul magazinului va fi de luni până vineri între orele 9:00 – 21:00, sâmbătă, între orele 9:00 și 20:00, iar duminică, între orele 9:00 și 18:00.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 27 iulie – 2 august 2023 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Vatra Dornei.

În plus, Altex Travel se alătură deschiderii cu oferte speciale de vacanță pentru clienții magazinului:

  • Charter Tunisia / Regiunea Hammamet, Le Cesar Palace Casino 4*, 7 nopți, mic dejun, de la 379 Eur/pers. Zbor direct din Suceava.
  • Charter Turcia / Antalya, Galaxy Beach hotel 4*, 7 nopți, All inclusive, preț de la 369 Eur/pers. Zbor direct din Cluj.

Altex este companie pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide primul magazin din Vatra Dornei