Lectură de 2 minute

20 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Altex deschide încă un magazin în România, într-un oraș în care nu era prezent

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex România își continuă planurile de dezvoltare și extinde rețeaua sa națională de locații fizice prin inaugurarea primului magazin Altex din orașul Balș, județul Olt. Noul magazin își deschide porțile pentru public începând cu 21 septembrie și devine, astfel, cel mai mare centru de tehnologie din Balș, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de peste 1.500 mp. În perioada 21 septembrie - 27 septembrie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale la numeroase produse în cadrul Altex Balș. 
 

Sursa foto: Altex

Extinderea rețelei de magazine Altex reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare, care vizează accesul rapid și convenabil la o varietate extinsă de produse, la cel mai atractiv raport calitate-preț. Totodată, retailerul electro-IT furnizează servicii de calitate, cum ar fi politica 2x diferența, livrarea în doi oameni sau transportul gratuit pentru comenzile online.

Magazinul situat pe Strada Nicolae Bălcescu, nr 192, Balș, județul Olt dispune de un stoc variat de produse. Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. Pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului va fi disponibilă o stație de încărcare.

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Balș va funcționa de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit din timpul săpămânii este de la 9:00 la 21:00, iar sâmbătă, magazinul funcționează între orele 9:00 și 20:00, în timp ce duminică, între orele 9:00 și 18:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum caricaturi, modelare baloare și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ iar momentele artistice vor fi oferite un ansamblu folcloric.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide încă un magazin în România, într-un oraș în care nu era prezent