Lectură de 3 minute

14 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă

Advertorial

Abonează-te pe  

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Iarnă, care începe joi, 15 februarie. Până pe 21 februarie, Altex oferă clienților reduceri la numeroase produse care pot fi achiziționate din magazinele fizice Altex și Media Galaxy, online pe altex.ro și mediagalaxy.ro și în aplicația Altex.  

Sursa foto: Altex

”Suntem nerăbdători să lansăm Black Friday de Iarnă, continuând tradiția de a crea evenimente de shopping, în care lansăm cele mai bune oferte pentru o seleţie de produse necesare clienţilor. Recomandăm clienţilor să-şi instaleze aplicaţia şi să-şi actualizeze datele pentru a beneficia din plin de oferte. Colegii din magazine sunt pregătiţi să asigure asistență și consultanță în procesul de alegere şi cumparare. Întreaga echipă Altex este disponibilă pentru a oferi o experienţă de cumpărare perfectă”, spune Raul Filip, director de achiziții Altex România.

În perioada 15-21 februarie, Altex oferă clienților prețuri cu până la 40% mai mici la electrocasnicele mici și articolele de menaj, dar și la produsele de mobilier, sanitare, bricolaj şi detergenţi. Articolele cosmetice și de beauty au reduceri de până la 40%. Iar la achiziționarea produselor din gama de băuturi şi cafea clienții beneficiază de reduceri de până la 50%. De asemenea, în perioada campaniei de Black Friday de iarnă, produsele din categoria vehicule electrice și articole sportive vor beneficia de reduceri de până la 30%, la fel ca cele din gama de gaming şi laptopuri. Electrocasnicele mari și produsele de climatizare vor beneficia de reduceri de până la 40%, la fel ca și produsele pentru copii si jucarii. Televizioarele și produsele audio-video vor beneficia de o reducere de până la 20%, iar telefoanele, tabletele și smartwatch-uri vor avea o reducere de până la 40%.

Pentru produsele voluminoase, Altex pune la dispoziția clienților săi serviciul de livrare cu doi oameni. De asemenea, clienții au posibilitatea să aleagă să își rezerve produsele dorite în magazin, iar acestea vor fi livrate în aceeași zi.

Clienții pot beneficia de servicii de finanțare flexibile asigurate de Credex, dar și până la 30 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Reducerile încep mâine, 15 februarie, la ora 7.00 dimineaţa în aplicaţia Altex. Începând cu ora 8.00 promoţiile vor fi disponibile şi pe altex.ro şi pe mediagalaxy.ro.

Programul magazinelor fizice poate fi consultat pe https://altex.ro/magazine/

Despre ALTEX România

Citeste si:
Adrian Cosor, Adama: Știu că fermierii nu mai au aceeași marjă de profit
Adrian Cosor, Adama: Știu că fermierii nu mai au aceeași marjă de profit

Altex este lider pe piața de electro-IT din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă