Lectură de 3 minute

17 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Altex dă startul ultimului val de reduceri de Black Friday: ce reduceri sunt puse la bătaie

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Altex anunță noi reduceri și super oferte în ultimul val al campaniei de Black Friday. Discounturile se aplică atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex. Reducerile din valul al patrulea pot ajunge până la 40% la unele categorii și sunt valabile doar în perioada 17 – 23 noiembrie. 

Sursa foto: Altex

Noi oferte vor intra în campania de Black Friday, începând cu 17 noiembrie, la Altex și Media Galaxy. Discounturile din ultimul val al campaniei de Black Friday ajung până la 40% pentru categoria mobilier, sanitare și bricolaj, iar reduceri de până la 35% se regăsesc la produsele din gama electrocasnicelor mici și veselă, dar și telefoanele, tabletele, smartwatchurile și accesoriile mobile. Laptopurile, sisteme PC, monitoarele și imprimante, dar și produsele de gaming se bucură de o reducere de până la 30%.

Discounturi de până la 25% se regăsesc la produsele din categoria auto, electronică și anvelope, dar și la produsele din gama de beauty și cosmetice. Tot în valul 4 de Black Friday la Altex și Media Galaxy, televizoarele, produsele audio-video, dar și produsele de întreținerea casei beneficiază de reduceri de până la 20%.

De asemenea, a crescut interesul pentru noi categorii de produse precum articole pentru copii, detergenți, articole voiaj sau papetărie, birotică, altele decât cele electro-IT pentru care Altex este lider de piață.

Câteva dintre cele mai atractive oferte disponibile din 17 noiembrie sunt:

  • un televizor Philips LED UHD ce va avea o reducere de 800 lei, de la 2.800 lei la 1.999 lei
  • o trotinetă electrică Myria City Travaller Titan care va avea tot o reducere de 800 lei și un preț nou de 2.799 lei.

Și în ultimul val al campaniei de Black Friday clienții au opțiunea de a achiziționa produsele preferate în rate, fie rate fără dobândă, prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online.

Cele mai căutate produse de Black Friday

Cea mai cumpărată categorie de produse, în campania de Black Friday, a fost reprezentată de cea a telefoanelor mobile, urmată de televizoarele ultraHD și laptopurile, care au încheiat topul listei de cumpărături.

Tot pe lista de cumpărături a românilor s-au aflat și produsele din categoria electrocasnicelor mari, mașini de spălat rufe și aparate frigorifice, dar și produsele din categoriia comunicații, precum smartwatchurile. Și categoria expresoarelor de cafea ocupă un loc important în preferințele clienților.

Citeste si:
evoMAG: Românii optează din ce în ce mai mult pentru asigurare pentru produsele comandate
evoMAG: Românii optează din ce în ce mai mult pentru asigurare pentru produsele comandate

Altex are peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex dă startul ultimului val de reduceri de Black Friday: ce reduceri sunt puse la bătaie