Lectură de 2 minute

25 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă: cu ce reduceri vine retailerul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex, companie pe pieța electro-IT din România, a pregătit reduceri semnificative la o gamă variată de produse, în cadrul campaniei Black Friday de iarnă care începe pe 26 ianuarie. Până pe 1 februarie, clienții pot achiziționa mii de articole cu un discount de până la 40%, care pot fi achiziționate din magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, dar și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro. 

Sursa foto: Altex

Promoțiile din campanie ajung până la 40%

În perioada 26 ianurie – 1 februarie, Altex oferă clienților prețuri cu până la 40% mai mici la produsele din categoria mobilier, sanitare și bricolaj, dar și pentru produsele din categoria băuturi. Telefoanele, tabletele, smartwatchurile și accesoriile vor avea reduceri de până la 35%.

Electrocasnicele mari și produsele de climatizare vor beneficia de reduceri de până la 30%, la fel ca și produsele din categoria electrocanicelor mici și veselă. Produsele din gama auto, electronică și anvelope vor beneficia de reduceri de până la 25%. De asemenea, în perioada campaniei de Black Friday de iarnă, produsele din categoria vehicule electrice și articole sportive vor beneficia de reduceri de până la 20%, la fel ca cele din gama de gaming. La achiziționarea produselor din gama de laptopuri, sisteme PC, monitoare și imprimante, clienții beneficiază de reduceri de până la 15%, asemenea televizoarelor și produselor audio video.

Tot ȋn magazine, clienții pot beneficia de servicii de finanțare pe loc, cu dobândă promoțională începând de la 1% pe lună, asigurate de Credex, dar și până la 36 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Vacanțe reduse la Altex

Și serviciul Altex Travel pune la bătaie reduceri la pachetele de călătorie, precum:

  • vacanță în Antalya, Turcia, 5*, 7 nopți, All Inclusive, charter, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență la destinație în limba română, în perioada 1 iunie - 30 septembrie 2023, de la 430 Eur/persoană,
  • vacanță în Hurghada, Egipt, 5*, 7 nopți, All Inclusive, charter, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență la destinatie în limba româna, în perioada 1 mai - 31 octombrie 2023, de la 485 Eur/persoană.

Altex are peste 120 de magazine deschise în țară. În trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă: cu ce reduceri vine retailerul