Lectură de 2 minute

16 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Altex a investit un milion de euro într-un nou magazin din Capitală, în zona Titan

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

ALTEX, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din România, anunță deschiderea unui nou magazin în proximitatea centrului comercial Auchan Titan. Noul centru de servicii Altex este rezultatul unei investiții de 1 milion de euro.

Magazinul, locație proprie, are o suprafață totală de peste 1.800 de metri pătrați și asigură acces clienților la peste 40.000 de produse. Spațiul ultra modern a fost amenajat în linie cu procesul de transformare digitală pe care retailer-ul îl urmează, fiind dotat cu etichete electronice și display-uri digitale care asigură o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft, maximizarea eficienței în schimbarea prețurilor, dar și îmbunătățirea experienței clienților în magazin.

Altex a pregătit cu ocazia inaugurării, oferte speciale de care clienții pot beneficia în limita stocului limitat. Mai mult, primele 300 de persoane care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție.

,,Acces la cele mai noi tehnologii, cele mai bune prețuri de pe piață și proximitatea sunt elementele care definesc business-ul nostru. Tocmai de aceea, am ales să deschidem încă un centru de servicii Altex în București, să oferim opțiuni de calitate clienților noștri, precum și servicii de consultanță personalizată, pentru a găsi produsele potrivite nevoilor lor dar și alternative de finanțare flexibile”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

Noul magazin Altex, localizat în proximitatea centrului comercial Auchan Titan, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 33 A, va funcționa de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00. Joi, 17 decembrie, cu ocazia inaugurării, magazinul va fi deschis începând cu ora 7:00.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex a investit un milion de euro într-un nou magazin din Capitală, în zona Titan