Lectură de 2 minute

06 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Altex a extins suprafața comercială a magazinului din Grand Arena Mall

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Grupul Altex a mărit la peste 1.900 de metri pătrați suprafața magazinului din centrul comercial Grand Arena Mall, din cartierul bucureștean Berceni.

Situat în incinta centrului comercial Grand Arena, din București, la parter, magazinul Altex are peste 50.000 de produse. Acesta va fi deschis joi, 7 iulie, la ora 7 dimineața.

Magazinul Altex este dotat cu display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită instore, sistem de iluminat LED, pentru un consum mult mai redus de energie, dar și de etichete electronice, pentru a asigura o mai bună vizibilitate a prețurilor la raft, dar și o corelare rapidă și conformă a acestora.

În perioada 7-13 iulie, toți clienții magazinului Altex beneficiază de ofertele dedicate, la produsele electro-IT. Totodată, aceștia beneficiază de transport gratuit la comenzile online de de minimum 100 de lei și pot opta pentru livrarea cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

”Dorim ca toți clienții Altex să beneficieze de o experiență cât mai bună și cât mai completă de cumpărături. Așa că, finalul procesului de extindere și reamenjare a magazinului Altex din incinta Grand Arena Mall, putem spune că unitatea a atins standardul pe care ni l-am impus și îi așteptăm pe clienți într-o atmosferă nouă, cu o gamă variată de servicii și produse, la cele mai bune prețuri în peste 1.900 mp de tehnologie”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Altex Travel are oferte dedicate clienților Media Galaxy

Special pentru acest eveniment, Altex Travel a pregătit special pentru clienții Media Galaxy două oferte speciale, în Grecia, la Paralia Katerini, unde șapte nopți de cazare costă 129 euro de persoană, și la Jupiter, sejur de cinci nopți cu all inclusive, la hotel de trei stele, la prețul de 1489 lei de persoană.

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape 30 de ani de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Astfel, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online.

Citeste si:
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex a extins suprafața comercială a magazinului din Grand Arena Mall