Lectură de un minut

11 Nov 2016 - Știri și Noutăți

Altex a deschis la Bistrita unul dintre cele mai mari magazine

Unul dintre cei mai mari retaileri de produse electro-IT din Romania, Altex, a deschis pe 10 noiembrie primul magazin greenfild din tara, in Bistrita.

 

Noua unitate este situata pe Calea Moldovei, la nr. 15A si are o suprafata de vanzare de 1.500 de metri patrati. Aceasta este a 96-a locatie inaugurata la nivel national.

Dan Ostahie, CEO ALTEX Romania a declarat: „Ne bucuram sa anuntam deschiderea primului magazin greenfield ALTEX in Bistrita. Este unul dintre cele mai mari magazine ALTEX pe care le deschidem anul acesta, rezultatul cererii de produse electronice si electrocasnice venite din partea locuitorilor aflati in aceasta zona a tarii. Ne dorim sa oferim clientilor o experienta cat mai buna de cumparare la cel mai mic pret din Romania, de aceea am investit in aceasta zona – sa oferim acces mai rapid si mai usor la o gama foarte larga de produse electro-IT la cele mai inalte standarde de calitate”.

Aceasta unitate este a doua din Bistrita. Investitia totala a ajuns la 4 milioane de euro.

Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre orele 9:00 si 21:00 si duminica intre orele 9:00 si 18:00

Vizitatorii Altex vor avea la dispozitie o gama variata de servicii post-vanzare si beneficii in calitate de clienti: posibilitatea de returnare a produselor comercializate in maximum 31 de zile de la cumparare, service, garantie extinsa, servicii de creditare.

Sursa foto: facebook Altex

Citeste mai departe: