Lectură de un minut

11 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Alpro lansează pe piață prima gamă de băuturi vegetale cu nivel crescut de proteină

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Alpro a lansat pe piață prima gamă de băuturi vegetale cu nivel crescut de proteină. Băuturile Alpro High Protein sunt dedicate sportivilor și conțin un aport suplimentar de proteine, obținute doar din plante, respectiv 50 de grame de proteine pentru sortimentele de un litru și 15 grame pentru cele de 250 de ml.

Gama Alpro High Protein are o concentrație scăzută de grăsimi saturate și nu are în compoziție îndulcitori, coloranți artificiali sau conservanți. În plus, băuturile conțin calciu și vitamine.

Noile băuturi Alpro au la bază doar proteine vegetale, obținute printr-un conținut mai concentrat de soia, o sursă naturală de proteine, care conține de asemenea cei nouă amino-acizi esențiali pentru organism.

Alpro High Protein, produse ,,on the go"

Produsele Alpro High Protein pot fi consumate ,,on the go'', ca gustare înainte sau după antrenament și pot fi folosite și ca bază pentru shake-uri proteice sau smoothie-uri.

Noua gamă cuprinde 4 sortimente: Alpro băutură din soia, Alpro băutură din soia cu aromă de ciocolată, care pot fi găsite în gramaj de 1L, precum și Alpro băutură din soia cu caramel și cafea și Alpro băutură din soia cu aroma de ciocolată, în variante de 250 ml.

Alpro este o companie europeană, cu sediul în Belgia, parte din Danone, și comercializează produse bazate pe plante organice și non-organice, nemodificate genetic, precum alimente și băuturi din soia, migdale, alune, anacard, orez, ovăz sau nucă de cocos.

Citeste si:
Fitness-ul corporate înseamnă companii și angajați sănătoși
Fitness-ul corporate înseamnă companii și angajați sănătoși
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alpro lansează pe piață prima gamă de băuturi vegetale cu nivel crescut de proteină