Lectură de 2 minute

10 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Alexandrion anunță o campanie cu premii pentru consumatorii Hendrick’s Gin

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Alexandrion Group anunță o campanie cu premii pentru consumatorii Hendrick's Gin. Campania este numită “Evadează din convențional și poți câștiga premii neașteptate!” și se derulează în perioada 31 iulie – 1 septembrie 2021 pe teritoriul României și se adresează tuturor celor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Participanții pot câștiga premii zilnice, constând în câte un gramofon modern, iar la finalul campaniei vor fi acordate trei mari premii care constau într-o călătorie cu balonul, pentru două persoane, în parcul Herăstrău.

Înscrierea în campanie se face în perioada 31 iulie- 1 septembrie 2021, astfel:

  1. Participanții pot intra pe site-ul campaniei www.hendricksunusual.ro sau pot scana codul QR de pe materialele de comunicare (neckhanger, wobbler, totem);

  2. Își pot face propriul cocktail “unusual” folosind ingredientele indicate pe site-ul campaniei;

  3. Pot afla la finalul campaniei dacă sunt câștigători.

Povestea Hendrick’s Gin a început în 1999 în Scoţia, acolo unde se află distileria producătorului. Distilat în două distilatoare diferite, extrem de rare, create în 1860 și 1948, Hendrick’s este un gin creat prin mixarea a 11 plante. Producția este una limitată, doar 500 de litri într-o singură tranșă, care permite un control mai bun al calității.

William Grant & Sons Holding Ltd. este o afacere de familie, o distilerie independentă cu sediul în Regatul Unit al Marii Britanii, fondată de către William Grant în 1887. Astăzi, compania este deținută de a cincea generație și produce unele dintre cele mai cunoscute branduri de whisky, printre care Glenfiddich sau The Balvenie, precum și alte brandui de băuturi spirtoase precum Hendrick’s Gin, Sailor Jerry, Tullamore D.E.W. Irish Whiskey, Monkey Shoulder si Drambuie.

Citeste si:
Parteneriat între Alexandrion și Casa Aceves: producătorul de băuturi spirtoase va începe să producă și tequila
Parteneriat între Alexandrion și Casa Aceves: producătorul de băuturi spirtoase va începe să producă și tequila

Alexandrion Group este unul dintre cei mai importanți jucători în producția de vinuri și băuturi spirtuoase din România și este singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând la Distileriile Alexandrion Saber 1789. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alexandrion anunță o campanie cu premii pentru consumatorii Hendrick’s Gin