Lectură de un minut

19 Dec 2019 - Știri și Noutăți

Supeco a mai deschis o unitate

Abonează-te pe  

Cel de-al treilea supermarket a fost inaugurat marti - Supeco Militari Residence este deschis in Chiajna, reteaua extinzandu-se la 24 de magazine in Romania, potrivit unui comunicat de presa emis de companie si preluat de wall-street.ro.

Noul magazin Supeco Militari Residence are o suprafata de 699 de metri patrati, parcare gratuita pentru clienti, o oferta de 2.500 de produse si 4 casierii.
Supeco Militari Residence se afla pe str. Rezervelor, nr. 57, Comuna Chiajna, Judetul Ilfov si este deschis de luni pana sambata intre orele 7:30-21:00 si duminica, intre orele 8:00-18:00.
Supeco este un concept unic de magazin, pentru ca totul se investeste in preturi mici. Putem oferi aceste preturi clientilor nostri pentru ca economisim costurile pentru energie si alegem sa nu investim in decoratiuni, publicitate, mobilier sau rafturi. Nu in ultimul rand, depozitam stocurile direct in magazin, pentru economie de spatiu, si cumparam de la furnizori locali, reducand costurile de transport”, a declarat Eric Bouin, directorul lantului de magazine Supeco.
Odata cu deschiderea magazinului din Militari Residence, reteaua de supermarketuri Supeco se extinde la 24 magazine la nivel national, prezente in Reghin, Bals, Craiova, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ramnicu Valcea, Slatina, Targoviste, Baia Mare, Iasi, Gheorgheni, Sibiu, Bucuresti, Cluj, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Constanta, Brasov si Piatra Neamt.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Supeco a mai deschis o unitate