Lectură de un minut

04 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Al patrulea showroom propriu deschis de Miele

Abonează-te pe  

Compania specializata in vanzarea si productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, Mielere, a deschis luna trecuta al patrulea showroom propriu, la Timisoara. Investitia ajunge la 150.000 de euro.

 

Noul magazin Miele din tara este deschis in Timisoara in vecinatatea Pietei Operei (bd. Republicii. nr. 2). Acesta are o suprafata de 170 de metri patrati.

Sunt puse la dispozitie accesorii si echipamente Miele: masini de spalat, aspiratoare, frigidere, hote, sisteme de calcat, espressoare si altele.

Loredana Butnaru, directorul Miele Romania a explicat:„Timisoara a fost alegerea ideala pentru amplasarea celui mai nou showroom Miele. Echipamentele noastre sunt comercializate si prin intermediul resellerilor din oras, dar strategia noastra de extindere vizeaza oferirea de experiente autentice Miele, care pot fi obtinute doar prin astfel de magazine proprii. Am ajuns la al treilea showroom de tip Point, dar nu ne vom opri aici, planul pe termen lung este de a ne consolida brandul in Romania, iar asta inseamna deschiderea de noi reprezentante, in regiunile cele mai importante ale tarii”.

Celelalte doua showroom-uri proprii sunt deschise in Bucuresti (doua) si Constanta. In plus, produsele produse de Miele mai sunt disponibile si in alte magazine deschis in sistem de francize in alte orase sau in magazine (70) specializate in mobilier high-class.

Compania Miele, fondata in 1899, are opt filiale de productie in Germania si cate o filiala in fiecare dintre tarile urmatoare: Austria, Cehia, China si Romania.
miele romania

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Al patrulea showroom propriu deschis de Miele