Lectură de 2 minute

19 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Edenia lanseaza serialul “Eduard - fermier urban”

Abonează-te pe  

Legumele sunt esentiale pentru o alimentatie sanatoasa. Totusi, in Romania, ele au un consum mai redus fata de celelalte tari din Uniunea Europeana*, chiar daca si aici exista o gama variata de legume congelate disponibile tot timpul anului. In plus, legumele congelate sunt o solutie sigura si practica, procesul de congelare rapida pastrand intacte proprietatile nutritive, gustul si culoarea.

Oana Cuzino, medic primar geriatrie, doctor in stiinte medicale a declarat: “Cei pentru care alimentatia sanatoasa si variata reprezinta un scop trebuie sa stie ca cea mai eficienta si usoara metoda de a beneficia de legume proaspete si bogate in nutrienti tot timpul anului este optarea pentru legumele congelate. Nu va feriti de legumele congelate imediat dupa recoltare pentru ca, de cele mai multe ori, legumele parcurg un drum lung pana ajung pe mesele noastre, astfel ca e posibil sa le creditam pe nedrept pe cele de la raionul de produse proaspete”.

Edenia isi propune sa demonteze o serie de perceptii gresite despre legumele congelate prin intermediul unei campanii de educare noncoformiste, plina de divertisment. Astfel, Edenia lanseaza un mini-serial, cu 5 episoade, ce il are in prim plan pe fermierul urban Eduard, un tip care si-a propus sa creasca legume in apartamentul sau de la bloc, pentru a beneficia tot timpul de ele proaspete si pline de nutrienti. Eduard a dezvoltat o intreaga strategie de cultivare a legumelor la bloc, lucru ce ii da intreaga viata peste cap intr-un mod tragi-comic.
Din pozitia de lider al pietei de alimente congelate, credem ca avem datoria sa informam publicul despre beneficiile acestei categorii. De data aceasta am ales arta cinematografica drept mijloc sa transmitem un mesaj educativ, unui public cat mai larg.”, a declarat Oana Stincel, Marketing Director Macromex, proprietarul brandului Edenia.
Intra aici pentru a vedea un nou episod in fiecare zi de luni, incepand cu 18 noiembrie.
Edenia este un brand creat in anul 2011 de compania romaneasca Macromex. Inca de la lansare, Edenia a devenit liderul detasat al pietei de legume congelate, fiind totodata un jucator semnificativ si pe alte categorii, precum fileuri de peste, produse semi-preparate, pizza, smoothies, pui si altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Edenia lanseaza serialul “Eduard - fermier urban”