Lectură de un minut

13 Sep 2017 - Știri și Noutăți

Al 49-lea magazin JYSK din tara se deschide in Bucuresti

Abonează-te pe  

Retailerul JYSK Romania, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, va deschide cel de-al 49-lea magazin din tara in Capitala. Suprafata totala a noii unitati va fi de 1520 de metri patrati. 

Localizat pe sos. Fundeni, nr.40, magazinul JYSK Fundeni va fi inaugurat joi, 14 septembrie, incepand cu ora 08:00.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: „Ne doream demult sa ne extindem reteaua de magazine in Capitala si acum am gasit un spatiu potrivit (..) Inaugurarea magazinului va coincide cu inceputul campaniei Saptamana Textilelor, asadar clientii care ne vor vizita magazinul in ziua deschiderii se vor putea bucura atat de ofertele speciale de deschidere de pana la 75% reducere, cat si de ofertele din Saptamana Textilelor. Suntem foarte mandri de produsele noastre textile, care au iesit pe locul 1 in topul preferintelor clientilor intr-un studiu organizat de compania elvetiana ICERITAS. Astfel, JYSK Romania a fost desemnat de clienti retailerul cu cel mai bun raport calitate-pret la categoria Textile pentru casa si decoratiuni, primind certificarea Best Buy Award”.

Deschiderea noului magazin este marcata printr-un eveniment special, clientii fiind intampinati cu un mic-dejun format din cafea si croissant, o atmosfera vesela si cadouri. Primii 150 de clienti care vor cumpara produse in valoare de minim 50 de lei, vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

Mai multe informatii despre ofertele de deschidere se pot accesa aici.

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 48 magazine.

Citeste si:
JYSK deschide primele magazine din Turcia
JYSK deschide primele magazine din Turcia
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Al 49-lea magazin JYSK din tara se deschide in Bucuresti