Lectură de un minut

17 Mai 2019 - Știri și Noutăți

AFI Ploiesti te invita sa descoperi paradisul multicolor de fluturi vii

Abonează-te pe  

In perioada 17 – 23 mai, AFI Ploiesti gazduieste, in premiera, o expozitie de fluturi vii care aduna peste 140 de exemplare de fluturi tropicali. in intervalul 11:00 - 19:00 ploiestenii sunt invitati sa se plimbe printre fluturi, intr-un decor paradisiac. 

Locatia este aamenajat la etajul centrului comercial, iar intrarea este libera.

”Marele morpho” (Morpho Peleides), ”Coada randunicii de smaralad” (Papilio Palinurus),”Fluturele rosu dantelat”(Cethosia Biblis), “Bufnita crem de padure” (Caligo Memnon), “Marele mormon galben” (Papilio Lowi) sunt doar cateva dintre speciile de fluturi tropicali care vor incanta privirea copiilor si adultilor deopotriva, intr-o demonstratie fascinanta a modului in care culorile pot prinde viata.

Pentru aflarea mai multor informatii despre universul colorat al fluturilor, in cadrul expozitiei va fi prezent si un specialist care asteapta intrebarile curiosilor.

AFI Ploiesti este mai mult decat o destinatie de shopping, reprezinta locul in care multi ploiesteni petrec timp de calitate alaturi de cei dragi. De aceea, ne place sa ii surprindem in mod constant si speram ca expozitia de fluturi vii sa fie pe placul lor. Vizitarea expozitiei de fluturi vii are o latura educativa si in acelasi timp le ofera clientilor ocazia de a se incarca cu energie pozitiva si, de ce nu, sa descopere cum culorile prind viata.” a declarat Raluca Ghica, Manager Marketing AFI Ploiesti.
Vino la AFI Ploiesti sa te bucuri de fluturii multicolori si nu uita sa pastrezi ca amintire poza pe care o poti realiza la photo corner-ul amenajat cu aceasta ocazie!

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AFI Ploiesti te invita sa descoperi paradisul multicolor de fluturi vii