Lectură de un minut

10 Jun 2019 - Știri și Noutăți

AFI FAN Jazz se reintoarce la AFI Cotroceni!

AFI FAN Jazz se reintoarce la AFI Cotroceni! Dupa succesul inregistrat in anii trecuti, AFI Cotroceni in colaborare cu “Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania” lanseaza cea de-a patra editie a serilor de jazz.

Iubitorii de soul, jazz si funk sunt invitati sa se relaxeze cu muzica de calitate in fiecare seara de joi, vineri si sambata, intre 6 iunie si 14 septembrie 2019, in zona teraselor de la intrarea FAR a celui mai mare mall din Romania.

 
Artisti noi si exceptionali vor interpreta piese celebre si improvizatii timp de doua ore, intre 19:00 si 21:00.
 
Serile de jazz de la AFI Cotroceni au avut un succes mare in anii trecuti, asadar ne-am gandit sa-l reeditam si sa lansam AFI FAN Jazz incepand cu 6 iunie 2019. Clientii nostri se vor putea relaxa in compania celor dragi, la o bautura racoritoare, ascultand muzica live interpretata de artisti tineri si exceptionali in zona teraselor de la intrarea FAR a mall-ului AFI Cotroceni”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.
 
Pentru a promova muzica jazz intr-un cadru cat mai extins si accesibil publicului larg, proiectul AFI FAN Jazz este organizat in parteneriat cu UCIMR – Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania.
 
 
Inaugurat in 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din Romania, cu o suprafata comerciala inchiriabila de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispozitia clientilor sai zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar si o zona generoasa de entertainment, care cuprinde numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spatiu expozitional care propune o calatorie intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AFI FAN Jazz se reintoarce la AFI Cotroceni!