Lectură de 2 minute

17 Oct 2023 - Știri și Noutăți

AFI Europe deschide primul său parc de retail din România. Când și unde va fi inaugurat noul centru comercial

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

AFI Europe anunță finalizarea primului său parc de retail dezvoltat în România, situat în centrul orașului Arad. AFI Arad va fi inaugurat oficial pe 1 noiembrie, ora 18:00, în prezența oficialităților locale și a reprezentanților companiei.

Sursa foto: Afi Europe

Arădenii vor avea parte de o experiență de cumparaturi modernă, într-un centru comercial construit la cele mai înalte standarde, având acces la magazine cunoscute precum Carrefour, Media Galaxy, Starbucks, Cărturești, Decathlon, Half Price, CCC, Fressnapf, DM, Smyk și multe alte branduri internaționale.

Parcul de retail ocupă o suprafață construită de 30.600 de metri pătrați, pe un teren cu un perimetru total de 79.900 de metri pătrați. Suprafața brută închiriabilă (GLA) a proiectului este de 29.400 mp, pe un singur nivel, deservită de 950 de locuri de parcare supraterane.

În cadrul proiectului, McDonald’s a deschis încă din vara lui 2022 primul restaurant de tip Drive-Thru din oraș. Asemeni și primul magazin de bricolaj Leroy Merlin, care s-a deschis în iulie 2023 în Arad, pe o suprafață închiriabilă de 9.000 mp.

Printre chiriașii care ajung pentru prima oară la Arad se mai numără hipermarketul Carrefour (cu o suprafață închiriabilă de 5.800 mp), Media Galaxy (3.000 mp), Decathlon (2.000 mp), Half Price, Starbucks, Burger King ș.a.

Prin deschiderea acestui parc retail se estimează că au fost create peste 2000 de locuri de muncă.

AFI EUROPE face parte din AFI Properties, companie lider în domeniul dezvoltării, managementului și investițiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est. În România, compania gestionează centrul comercial AFI COTROCENI, unul dintre cele mai mari și mai dominante centre comerciale din regiunea central și est europeană, AFI PLOIESTI, AFI BRASOV și AFI CITY. În sectorul de birouri, AFI Europe România deține un portofoliu de 7 parcuri de business de clasa A (AFI PARK 1-5, AFI TECH PARK, AFI PARK BRAȘOV, AFI LAKEVIEW, AFI PARK FLOREASCA, AFI VICTORIEI PLAZA, AFI PARK TIMIȘOARA).

Citeste si:
Kaufland, Carrefour și Mega Image retrag de la vânzare un produs suspect de contaminarea cu salmonela 
Kaufland, Carrefour și Mega Image retrag de la vânzare un produs suspect de contaminarea cu salmonela 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AFI Europe deschide primul său parc de retail din România. Când și unde va fi inaugurat noul centru comercial