Lectură de un minut

16 Jan 2020 - Știri și Noutăți

AFI Cotroceni gazduieste Expozitia internationala de stiinta Interactive Science

In perioada 17 ianuarie – 17 aprilie va avea loc in premiera in Romania expozitia Interactive Science 2020, concept itinerant dezvoltat de 20 de oameni de stiinta, fizicieni, geologi si astronomi. Aceasta este organizat la AFI COTROCENI (etajul 1, langa locul de joaca)”anunta organizatorul Events.

Interactive Science este o expozitie de stiinta plina de provocari si inovatii, distractiva si mai ales educativa, ce va captiva vizitatorii de toate varstele.

Masinariile din laboratorul interactiv instalat in AFI Cotroceni #celmaimaremall combina experimente din domeniile matematicii, fizicii, stiintelor naturii (fenomene extreme), energie solara, optica, biologie, anatomie, muzica si multe altele.
 
 
Curiosii vor afla cat de repede pot reactiona la sunet si lumina, cum functioneaza oasele, cat de bine isi mentin echilibrul, cum se formeaza imaginile tridimensionale, care sunt principiile care pun in functiune detectoarele de metale si cum poate fi controlata electricitatea cu o simpla miscare a mainii. Printre exponate se numara
  • masinaria ce simuleaza o tornada
  • harpa fara coarde
  • simulatorul de cutremur
  • masinaria Angry Hair
  • Omul Invizibil

 
“Ne bucuram sa gazduim aceasta expozitie si sa aducem in atentia clientilor nostri activitati interactive care sa stimuleze imaginatia si cunoasterea”, declara Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.
 
Expozitia va putea fi vizitata timp de trei luni, din 17 ianuarie pana in 17 aprilie, de duminica pana joi, intre orele 10.00 si 22.00 si vineri si sambata, intre orele 10:00-23:00 la etajul 1 al AFI Cotroceni. Biletele pot fi achizitionate online si de la intrarea in expozitie;
sunt disponibile in urmatoarele categorii:
 
- in timpul saptamanii: adulti – 37 lei,
- copii, elevi, studenti, pensionari – 30 lei
- grupuri de peste zece copii – 25 lei
- pass pentru familii (1 adult + 2 copii – 87 lei, 2 adulti + 1 copil – 93 lei, 2 adulti + 2 copii – 120 lei)
- in weekend: adulti – 45 lei, copii, elevi, studenti, pensionari – 35 lei
- pass pentru familii (1 adult + 2 copii – 100 lei, 2 adulti + 1 copil – 110 lei, 2 adulti + 2 copii – 140 lei)