Lectură de un minut

25 Jan 2022 - Știri și Noutăți

AFI Cotroceni anunţă noi deschideri: Scotch & Soda a inaugurat primul magazin în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Centrul comercial AFI Cotroceni din București are noi branduri în portofoliu: Scotch & Soda, care a inaugurat primul magazin în România, OVS Kids, PAM Bijuterii, Camicissima, Barber Kiosk și centrul de recoltare Medlife.

Scotch & Soda a deschis primul magazin din România în luna decembrie, iar OVS Kids, retailer care activează în sectorul de îmbrăcăminte și haine pentru copii din Italia, are un spațiu în AFI Cotroceni.

Sport Vision, magazin de încălțăminte și îmbrăcăminte sportivă, echipamente și accesorii, retialerul de ciocolată Leonidas și un Barber Kiosk sunt cele mai recente branduri din portofoliul centrului comercial bucureștean.

Din această lună, la AFI Cotroceni există un centru de testare COVID-19 și recoltare analize medicale MedLife, amplasat în exteriorul centrului comercial. În cadrul acestuia, oamenii pot efectua teste RT-PCR, teste antigen, precum și teste anticorpi SARS-CoV-2 și recoltări de analize medicale, zilnic, în intervalul 08:00 – 21:00, fără programare.

Având 90.000 mp închiriabili și 300 de magazine, AFI Cotroceni este unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală și de Est.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AFI Cotroceni anunţă noi deschideri: Scotch & Soda a inaugurat primul magazin în România