Lectură de 2 minute

06 Apr 2020 - Știri și Noutăți

AFI Brașov amâna deschiderea centrului comercial din cauza crizei COVID-19

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

AFI Europe Romania anunță reprogramarea deschiderii centrului comercial AFI Brașov. Planificată inițial pentru luna mai a acestui an, deschiderea va fi reprogramată pentru toamna acestui an, în condițiile în care contextul social general o va permite.

„Dată fiind situația fără precedent cu care ne confruntăm în România, în Europa și la nivel global, am decis amânarea deschiderii centrului comercial AFI Brașov pentru toamna anului 2020, după ce inițial o planificaserăm pentru luna mai a acestui an. Decizia se bazează pe faptul că prioritatea noastră acum este siguranța angajaților, a colaboratorilor, a clienților și a partenerilor noștri, pe care în momentul de față nu o putem asigura din cauza pandemiei de COVID-19. Data deschiderii va fi stabilită în momentul în care vom avea o predictibilitate a contextului social general”, a declarat Ilan Kalimi, Director General AFI Brașov.

Pe parcursul acestei perioade, AFI Brașov va sprijini toți chiriașii și partenerii pentru a se ajusta corespunzător condițiilor actuale, continuând, în același timp, demersurile necesare pentru deschiderea centrului comercial, se arată într-un comunicat de presă.

AFI Brașov este cel mai mare proiect de retail care va fi livrat în România în 2020, cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp. Centrul comercial va include magazine, restaurante, un complex cinematografic, un hypermarket, locuri de joacă, o sală de fitness, bănci, farmacii, spații de servicii și o terasă verde. Investiția totală făcută de AFI Europe Romania pentru construcția AFI Brașov se ridică la 170 de milioane de euro.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, operează în Europa Centrală şi de Est din 1997. Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

AFI Europe operează în România din 2005, timp în care a demarat și gestionat centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, AFI Ploiești, AFI Park (modern parc de business de clasa A din București).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AFI Brașov amâna deschiderea centrului comercial din cauza crizei COVID-19