Lectură de un minut

04 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Adventum intră pe piața din România și preia complexul de birouri Hermes Business Campus de la grupul Atenor

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Adventum Quartum, un fond de investiții maltez, parte din grupul Adventum, a cumpărat complexul de birouri Hermes Business Campus de la grupul Atenor. Această achiziție este cea mai mare tranzacție din sectorul imobiliar din 2021 și marchează intrarea grupului Adventum pe piața din România. Întregul proces a fost asistat de Peli Partners.

Implicarea PeliPartners a inclus efectuarea analizei de due diligence și structurarea preliminară a tranzacției, asistență pe parcursul negocierii documentelor tranzacției, precum și obținerea aprobării Consiliului Concurenței și a acordului băncilor finanțatoare cu privire la schimbarea controlului la nivelul societății de proiect care deține Hermes Business Campus.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de către Francisc Peli (Managing Partner) și Alexandra Ioniță (Senior Associate) și a inclus pe: Oana Bucșa (Senior Associate), pe aspecte de concurență, Delia Lepădatu (Associate), pe aspecte de finanțare, și pe Antonia Nica, Sandra Gheorghe, Adelina Iordache și Delia Catrina – avocați asociați, pe aspecte tranzacționale.

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa are experiență în fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Adventum intră pe piața din România și preia complexul de birouri Hermes Business Campus de la grupul Atenor