Lectură de un minut

29 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Adio, punga cu pungi! Auchan Portugalia a lansat un serviciu de returnare a pungilor folosite la comenzile online

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lanțul comercial Auchan din Portugalia a lansat un nou serviciu, prin care le permite utilizatorilor online să returneze pungile în care primesc produsele plasate în platformă. 

Sursa foto: Auchan Romania

Prin acest nou serviciu, Auchan încearcă să reducă pe cât de mult se poate cantitatea de plastic folosită și să promoveze economia circulară, scrie European Supermarket.

Clienții pot returna pungile folosite pentru comenzile anterioare, primind chiar și un discount pentru a încuraja acest nou comportament. Aceștia trebuie să informeze încă de la momentul plasării comenzii câte ambalaje au strâns pentru a fi returnate.

Pungile pe care clienții Auchan le returnează ajung în procesul de reciclare.

Pungile utilizate în Auchan sunt deja ecologice, deoarece sunt fabricate din deșeuri de plastic separate la punctele de vânzare Auchan. Până în 2025, Auchan se angajează să atingă obiectivul de introducere pe piață a ambalajelor 100% reutilizabile, reciclabile sau compostabile și să elimine complet plasticul din secțiunile de fructe, legume și produse proaspete.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Adio, punga cu pungi! Auchan Portugalia a lansat un serviciu de returnare a pungilor folosite la comenzile online