Lectură de 3 minute

17 Nov 2020 - Știri și Noutăți

ACE își extinde portofoliul cu o gamă de produse fără clor

Andra Imbrea

ACE România, parte din grupul FATER, anunță extinderea portofoliului de produse. Brand practic sinomim cu soluția de igienizare pe bază de clor, ACE adăugă o varietate de produse în portofoliu, inclusiv formule de înălbitori fără clor și soluții practice de curățare pentru întreaga casă.

„În România, ACE este asociat cu clorul clasic, ajutorul de nădejde pe care îl aveau bunicile și mamele noastre dintotdeauna. Este în mod incontestabil un simbol al curățeniei și al albului impecabil, tradiție cu care, desigur, ne mândrim. Însă ACE este mai mult decât clor! Astăzi, ACE oferă mult mai multe opțiuni consumatorilor, de la soluții practice de curățare a casei (spray, gel, odorizant solid pentru toaletă), până la formule noi pentru eliminarea petelor de pe haine. Provocarea noastră pentru consumatori este să redescopere simplitatea în lupta cu murdăria folosind ACE-ul din mânecă, partenerul de nădejde care nu i-a dezamăgit niciodată. Pentru că da... cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi!”, a punctat Marian Nedelea, comercial manager Central Europe, ACE România.

Noul portofoliu ACE curprinde acum mai multe produse destinate îngrijirii casei și a materialelor textile. Astfel, formulele ACE Ultra Spray Mousse au în compoziție înălbitor și degresant și pot fi folosite pe suprafețele mici sau rufele albe. Elimină petele dificile, asigură o igienă profundă a casei și totodată reprezintă o soluție ideală pentru îndepărtarea mucegaiului.

Pentru igienizarea suprafețelor din baie, a vasului de toaletă și a pardoselilor, soluția este ACE Ultra Power Gel, ce conține clor și detergent. Din aceași gamp fac parte ACE WC gel Descaler (anticalcar) și ACE WC gel cu înălbitor, precum și odorizantele ACE WC de toaletă solide.

ACE, produse fără clor

Pentru rufele colorate și suprafețe multipe, ACE Spray Universal este soluția ideală. Un spray versatil, fără clor, ce poate fi folosit în întreaga casă. Tot din gama produselor fără clor fac parte și ACE Spray Degresant, care elimină petele de grăsime încrustate, lăsând în urmă un parfum de lămâie și bergamotă, precum și ACE Spray Baie, care elimină și previne apariția depunerilor de piatră – avantajul acestuia fiind utilizarea pe suprafețele din nichel, cum ar fi bateriile sanitare.                                                      

Citeste si:
Glovo lansează serviciul Q-Commerce: livrare la cerere a cumpărăturilor în maxim jumătate de oră

De la formula de înălbitor clasică, produsele ACE au evoluat înglobând tehnologia „fiber-care”, singura care protejează țesăturile. Astfel, ACE Platinum este înălbitorul gel, cu formulă mai densă față de clorul obișnuit, care readuce la viață țesăturile îngălbenite și reînvie albul, datorită moleculei WHITE PLUS.

De asemenea, tot din gama pentru îngrijirea hainelor albe, ACE for Whites reînvie albul hainelor și le redă stralucirea datorită înălbitorilor optici, bazându-se pe o formulă fără clor, de această dată. Iar pentru rufele colorate sau delicate ACE a introdus gama ACE Colors, de asemenea fără clor, special concepută pentru igienizarea și eliminarea eficientă a petelor și a mirosurilor neplăcute.

ACE face parte din Grupul FATER, o companie italiană în parteneiat cu Procter & Gamble și Angelini Group, care fabrică și distribuie produsele brandului ACE în 39 de țări din Europa. Grupul FATER este lider de piață în Europa pe segmentul înălbitorilor si investește anual circa 4%  din cifra de afaceri în inovație și cercetare pentru dezvoltare de produse.

Citeste si:
Danone concediază până la 2.000 de angajați și vizează reduceri de costuri de peste 1 miliard de euro
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ACE își extinde portofoliul cu o gamă de produse fără clor