Lectură de 3 minute

15 Apr 2024 - Știri și Noutăți

A fost lansat Easy BuyBack by eMAG&Flip, serviciul prin care eMAG te ajută să îți vinzi telefonul vechi și să îți iei altul nou

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În condiÈ›iile în care preÈ›ul mediu al celor mai vândute branduri de telefoane mobile s-a dublat în ultimii patru ani, clienÈ›ii eMAG pot cumpăra telefoane de ultimă generaÈ›ie folosind È™i banii obÈ›inuÈ›i din vânzarea telefoanelor vechi prin programul Easy BuyBack by eMAG&Flip, un nou program 100% online. Cu Easy BuyBack, care este disponibil în întreaga È›ară, clienÈ›ii îÈ™i pot valorifica vechiul telefon È™i cumpăra altul nou direct de pe eMAG fără a mai migra pe o altă platformă sau a mai merge la un alt magazin pentru a evalua telefonul vechi sau pentru a-l preda. Vechiul dispozitiv poate fi predat la easybox sau la curier, iar aceasta face ca întregul proces să necesite efort minim din partea clientului. 

Sursa foto: Shutterstock.com

De asemenea, clienÈ›ii pot achita noul produs printr-una dintre metodele flexibile de plată din contul eMAG Wallet: plata în patru rate, în 12 rate sau la 30 de zile.

Programul este disponibil pe eMAG pentru modelele eligibile, urmând să fie extins pe viitor È™i pentru alte categorii de produse. Easy BuyBack by eMAG&Flip este disponibil în România È™i va fi lansat în curând È™i în Ungaria È™i Bulgaria.

În general, oamenii înlocuiesc telefonul o dată la trei ani, iar telefoanele de nouă generaÈ›ie sunt tot mai scumpe. Cu noul program de buyback, care este cât se poate de simplu È™i intuitiv, clienÈ›ii eMAG pot să îÈ™i cumpere telefoane abia apărute pe piață la preÈ›uri mai bune, vânzând telefonul vechi pe platforma noastră. În doar câteva minute oricine poate să efectueze tranzacÈ›ia fără a se mai deplasa în magazin sau a migra pe o altă platformă. Mă aÈ™tept ca în următorii doi ani să vindem cel puÈ›in 100.000 de telefoane prin Easy BuyBack È™i să completăm gama de produse È™i cu alte categorii de interes pentru clienÈ›i.

Cristian Cârjan, Senior Commercial Director eMAG

În ultimii aproximativ doi ani, peste 25.000 de clienÈ›i eMAG È™i-au valorificat telefoanele vechi pe platforma Flip È™i au achiziÈ›ionat produse noi. ClienÈ›ii care achiziÈ›ionează prin buyback îÈ™i permit să acceseze produse mai avansate precum iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Samsung S24, Samsung S24 Ultra. Segmentul de buyback are un potenÈ›ial important de creÈ™tere de până la 20% din vânzările totale de telefoane mobile, potrivit estimărilor eMAG.

ÎnfiinÈ›ată în 2001, eMAG este un pionier al pieÅ£ei de comerÅ£ online. ClienÈ›ii din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicaÈ›ia mobilă, livrare rapidă la easybox, 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, È™i abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicaÈ›ii de comerÈ› electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful). Cu ajutorul eMAG Marketplace, antreprenorii români care vând pe platformă au la dispoziÈ›ie de programe È™i instrumente care îi ajută să îÈ™i scaleze business-ul în Europa Centrală È™i de Est: eMAG Ads, cross-border, Fulfilment, aplicaÈ›ia mobilă sau campaniile desfășurate pe platformă sunt doar câteva dintre acestea.

Flip.ro este un marketplace înfiinÈ›at la finalul anului 2019, de către 3 tineri antreprenori: Alin Luca, Alex Burghelia È™i George Moroianu. În prezent, Flip este liderul companiilor de tehnologie din România care cumpără È™i vând telefoane recondiÈ›ionate. La fel ca în cazul cumpărării unui telefon nou, produsele achiziÈ›ionate de la Flip.ro includ o garanÈ›ie de cel puÈ›in 12 luni, 30 de zile drept de retur, livrare rapidă È™i suport permanent pentru clienÈ›i. În plus, cumpărarea electronicelor recondiÈ›ionate contribuie la protejarea planetei. Din 2021, compania face parte din grupul eMAG de la care a primit È™i finanÈ›are de 8 milioane de euro, a ajuns la peste 200 de angajaÈ›i È™i s-a lansat deja în Bulgaria, Ungaria È™i Grecia. Până acum, peste 300.000 de clienÈ›i È™i peste 9000 de companii au apelat la Flip.ro È™i la serviciile dedicate segmentului de business pentru a vinde sau cumpăra un telefon ca nou È™i pentru a implementa soluÈ›ii care reduc impactul asupra mediului.

Citeste si:
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  A fost lansat Easy BuyBack by eMAG&Flip, serviciul prin care eMAG te ajută să îți vinzi telefonul vechi È™i să îți iei altul nou