Lectură de 2 minute

07 Feb 2023 - Știri și Noutăți

A fost inaugurat un nou magazin Calvin Klein Jeans în România. La câte magazine ajunge retailerul în țara noastră

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Rețeaua Sarkk din România continuă să se dezvolte odată cu deschiderea noului magazin Calvin Klein Jeans din Băneasa Shopping City. 

Sursa foto: Calvin Klein Jeans

Magazinul Calvin Klein Jeans este situat la parterul mall-ului Băneasa Shopping City și propune clienților o gamă extinsă de articole.

Noul spațiu de 190 metri pătrați, dedicat brand-ului de peste 50 de ani, captează atenția vizitatorilor printr-o gamă largă de produse dedicate atât femeilor cât și bărbaților din colecțiile Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear și Calvin Klein accesorii.

Mult așteptatul magazin Calvin Klein Jeans din mall-ul Băneasa Shopping City este cel de-al 9-lea magazin din România al brand-ului și oferă vizitatorilor o experiență deosebită, devenind astfel noua destinație supremă de shopping.

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru CALVIN KLEIN în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord. Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani. Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  A fost inaugurat un nou magazin Calvin Klein Jeans în România. La câte magazine ajunge retailerul în țara noastră