Lectură de un minut

22 Sep 2017 - Știri și Noutăți

A doua etapa a lucrarilor de remodelare Sun Plaza aduce in centru peste 25 de magazine noi

Abonează-te pe  

Pe 28 septembrie, peste 25 de magazine noi se vor deschide in complexul comercial Sun Plaza. Asta se intampla ca urmare a finalizarii etapei a doua pentru lucrarile de remodelare facute de compania de investitii imobiliare S Immo, proprietarul centrului comercial, comunica wall-street.ro.

 

Zona nou reconfigurata din mall-ul Sun Plaza adauga centrului 5.500 de metri patrati cu spatii comerciale. Inchiriate in totalitate, acesta vor oferi noi optiuni pentru cumparaturi de servicii si produse. Astfel, totalul ajunge la 170 de magazine.

Printre magazinele nou inaugurate, dispuse pe doua niveluri, se numara: Lego, Forever 21, Men's Cave, LC Waikiki, Pepco, NYX, Pandora, MAC, Sabon, Melkior. De aemenea se va inaugura o noua reprezentanta RCS&RDS, o frizerie pentru copii Dolphy, dar si o cafenea Gloria Jeans.

Procesul de reconfigurare a Sun Plaza a avut o durata de 24 de luni. In prima faza au fost reamenajate unele spatii deja existenta (Altex, Terranova, H&M, C&A, Bebe Tei, Autograf si O'Bag).

Sun Plaza este deschis din 2010 si are o suprafata totala de 208.000 de metri patrati, fiind dispus pe patru etaje. Are si o parcare subterana cu 2.000 de locuri impartite pe doua niveluri.

Sursa foto facebook Sun Plaza.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  A doua etapa a lucrarilor de remodelare Sun Plaza aduce in centru peste 25 de magazine noi