Lectură de un minut

15 Apr 2020 - Știri și Noutăți

A&D Pharma - Dr.Max, donație pentru 1.000 de echipamente de protecție și 30.000 de mănuși

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Grupul A&D Pharma - Dr.Max se alătură luptei împotriva COVID-19 și donează banii necesari pentru achiziționarea a 1.000 de echipamente de protecție si 30.000 mănuși de protecție, necesare spitatelor din România. Grupul farmaceutic se alătură organizației Crucea Roșie Română în eforturile de susținere a spitalelor din România.

 

 

Grupul A&D Pharma - Dr.Max susține campania de donații prin care Crucea Roșie Română strânge fonduri necesare dotării spitalelor din România cu echipamentele necesare personalului medical aflat în prima linie în lupta cu COVID-19.

„Trăim vremuri în care este mai clar ca niciodată că oamenii au nevoie de oameni. Că fiecare gest de solidaritate contează. Facem front comun cu acest mesaj de solidaritate publică și am decis ca spoturile TV Dr. Max să devină o voce în acest sens. Ne alăturăm, astfel, mesajului Crucii Roșii Române și spunem împreună Donează și tu 2 euro prin sms la 8827 cu textul – oameni - în dorința de a putea contribui la lărgirea cercului de solidaritate în această perioadă”, spune Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group.

Dr. Max este un lanț de farmacii recent intrat în România, aparținând grupului A&D Pharma și care deține peste 400 de farmacii în toată țara. Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente, având o cifră de afaceri de peste 900 de milioane deeuro în 2019 și peste 5000 de angajați. A&D Pharma deține două linii de business, ambele de importanță strategică: linia de distribuție de medicamente și linia de retail pharma.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  A&D Pharma - Dr.Max, donație pentru 1.000 de echipamente de protecție și 30.000 de mănuși