Lectură de un minut

10 Dec 2018 - Știri și Noutăți

50 Style a deschis primul magazin in Iris Shopping Center

Abonează-te pe  

Retailerul polonez de echipamente sportive, 50 Style, a deschis primul magazin din Romania, in centrul comercial Iris din cartierul bucurestean Titan, pe o suprafata de 315 metri patrati, noteaza wall-street.ro.

 

Acoperirea foarte buna de care brandurile poloneze se bucura in piata de origine, cumulata cu rezultatele economice bune inregistrate de Polonia, le-a permis acestora sa se orienteze si catre alte piete cu potential din estul Europei. Cu o pozitionare foarte buna, Romania este a doua piata din regiune ca marime, similara cu cea poloneza, cu un consum sustinut de cresterea salariilor si in care brandurile poloneze si-au stabilit deja o prezenta puternica pe zona de fashion si nu numai. Toti acesti factori au creat contextul perfect pentru ca un jucator precum 50 Style sa se alature celorlalte branduri prezente deja aici”, a declarat Brindusa Grama, Associate Retail Agency in cadrul Colliers International Romania.

50 Style face parte din grupul polonez Marketing Investment Group si are peste 140 de magazine deschise in Polonia si Lituania. Recent, retailerul a intrat si pe piata din Ungaria.

„Romania se dezvolta rapid, iar dinamica pietei se remarca in intreaga regiune a Europei Centrale si de Est. In ciuda prezentei inca scazute, receptia brandurilor noastre in Romania este foarte buna, ceea ce confirma convingerea noastra ca apetitul este puternic justificat. Importante sunt si marimea tarii si potentialul valoros, care nu este concentrat doar in Capitala, ci acopera si alte centre mari - Timisoara, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova sau Iasi. Vedem, de asemenea, oportunitati deosebite in orasele mai mici, din care industria de retail ne da semnale pozitive despre potentialul lor. Romania este unul dintre obiectivele noastre de dezvoltare in urmatorii ani, atat pentru Sizeer, cat si pentru 50 Style.”, a completat Rafa Pierzchniak, International Leasing Manager in cadrul 50 Style.

Sursa foto: wall-street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  50 Style a deschis primul magazin in Iris Shopping Center