Lectură de 2 minute

30 Jun 2020 - Știri și Noutăți

5 to go scoate la vânzare dezinfectant de mâini, produs de Techir, în campania „Fabricat în România”

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de cafenele 5 to go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, scoate la vânzare dezinfectat de mâini, produs de compania Techir, în cadrul campaniei „Fabricat în România”.

„Campania Fabricat în România a mai adus pe rafturile din cafenelele #5togo încă un produs: gelul dezinfectant pentru mâini realizat împreună cu partenerii de la Techir. Cu o concentrație de 70% alcool și 5% glicerină acesta curăță și dezinfectează fără a deshidrata pielea”, se arată într-o postare pe Facebook a celor de la 5 to go.

În mai, lanțul de cafenele 5 to go vrea să vândă la tejghea cât mai multe produse românești care se pot asocia cu cafeaua.

„re:START : 5 to go - Căutăm branduri românești! Hai să repornim economia, împreună. Noi, cei de la 5 to go, ne dorim să avem pe rafturi cât mai multe produse românești, create și promovate de antreprenori români. Vrem să punem la dispoziție întreaga rețea pentru listarea de produse mișto!”, se arată în mesajul publicat de companie pe Facebook.

Dacă ai un produs care se poate asocia cu cafea sau cu 5 to go, trimite un email la adresa lucian@fivetogo.ro.

5 to go a redeschis toate locațiile pe 5 mai, în regim de „to go” și „drive”. Până la finalul anului, la achiziționarea oricărei cafele espresso, espresso lung sau americano, clienții vor primi încă una.

5 to go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, a luat naștere în 2015, iar în prezent a depășit pragul de 160 de locații și este cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

Citeste si:
Cum faci un pitch pentru orice afacere? Detalii la Factory Bootcamp - 17-18 mai
Cum faci un pitch pentru orice afacere? Detalii la Factory Bootcamp - 17-18 mai
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  5 to go scoate la vânzare dezinfectant de mâini, produs de Techir, în campania „Fabricat în România”