Lectură de 2 minute

12 Mai 2020 - Știri și Noutăți

5 to go caută să vândă în cafenele cât mai multe produse românești

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

LanÈ›ul de cafenele 5 to go vrea să vândă la tejghea cât mai multe produse româneÈ™ti care se pot asocia cu cafeaua sau cu brandul lansat de Radu Savopol È™i Lucian Bădilă, anunță compania pe Facebook.

„re:START : 5 to go - Căutăm branduri româneÈ™ti! Hai să repornim economia, împreună. Noi, cei de la 5 to go, ne dorim să avem pe rafturi cât mai multe produse româneÈ™ti, create È™i promovate de antreprenori români. Vrem să punem la dispoziÈ›ie întreaga reÈ›ea pentru listarea de produse miÈ™to!”, se arată în mesajul publicat de companie pe Facebook.

Dacă ai un produs care se poate asocia cu cafea sau cu 5 to go, trimite un email la adresa lucian@fivetogo.ro.

5 to go a redeschis toate locaÈ›iile pe 5 mai, în regim de „to go” È™i „drive”. Până la finalul anului, la achiziÈ›ionarea oricărei cafele espresso, espresso lung sau americano, clienÈ›ii vor primi încă una.

Reorganizarea spaÈ›iului È™i a timpului petrecut în locaÈ›ii e una dintre noile măsuri. Pentru locaÈ›iile prevăzute cu spaÈ›ii de stat s-a luat decizia de a se renunÈ›a la ele, iar în funcÈ›ie de dimensiunea locaÈ›iilor, se au în vedere următoarele măsuri cu privire la acces:

  • în spaÈ›iile de până în 20 metri pătraÈ›i se va intra pe rând, unul câte unul, iar în locaÈ›iile de 20-40 metri pătraÈ›i, vor avea acces maximum doi clienÈ›i, cu distanÈ›a de siguranță de 1,5 metri între ei.
  • pentru angajaÈ›i se impun noi măsuri, extra celor de dinainte de închidere - purtarea obligatorie a măștii de protecÈ›ie È™i a mănuÈ™ilor.

5 to go, fondat de Radu Savopol È™i Lucian Bădilă, a luat naÈ™tere în 2015, iar în prezent a depășit pragul de 160 de locaÈ›ii È™i este cel mai mare lanÈ› de cafenele din Europa de Est, dar È™i cea mai accesată franciză din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  5 to go caută să vândă în cafenele cât mai multe produse româneÈ™ti