Lectură de 2 minute

03 Oct 2022 - Știri și Noutăți

24pay devine disponibilă și în orașul Sfântu Gheorghe și ajunge la o acoperire de 18 orașe la nivel național

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Aplicația 24pay devine din luna octombrie disponibilă și în orașul Sfântu Gheorghe, ajungând astfel la o prezență în 18 orașe la nivel național. Soluția de plată digitală dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România a încheiat un parteneriat cu societatea Multi-Trans S.A., pentru a oferi locuitorilor din orașul Sfântu Gheorghe posibilitatea de a achiziționa bilete pentru transportul în comun direct de pe telefonul mobil. 

Sursa foto: 24pay/ PayPoint

Orașul Sfântu Gheorghe completează lista celor 17 localități unde aplicația este deja disponibilă pentru călători, printre care se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov sau Sibiu.

„Începând de astăzi, călătorii din orașul Sfântu Gheorghe vor putea să achiziționeze bilete pentru transportul în comun printr-o soluție simplă și la îndemână, care le va salva timp: aplicația 24pay”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services.

Aplicația 24pay a fost lansată în urmă cu 4 ani, iar în septembrie 2022 a atins pragul de 1.000.000 de descărcări din magazinele online de aplicații. 24pay oferă utilizatorilor mijloacelor de transport în comun posibilitatea de a achiziționa rapid și sigur bilete. Tichetele de călătorie pot fi cumpărate prin intermediul cardului bancar salvat în aplicație. Plățile pentru achiziționarea biletelor sunt derulate în baza parteneriatului încheiat cu Banca Transilvania.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard. Sistemul 24pay a fost pus la dispoziție în mod gratuit operatorilor de transport, fără a fi percepute costuri pentru dezvoltarea aplicației, astfel încât călătorii să beneficieze de o metodă unitară, rapidă și sigură de a achita transportul public, oriunde în țară.

PayPoint România este unul dintre principalii operatori de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în peste 19.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, precum: facturile pentru utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu sau servicii de securitate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  24pay devine disponibilă și în orașul Sfântu Gheorghe și ajunge la o acoperire de 18 orașe la nivel național