Lectură de un minut

22 Mar 2018 - Știri și Noutăți

2017 pentru Gerocossen: cresterea cifrei de afaceri si a exportului

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari produactori romani de produse cosmetice, Gerocossen, a incheiat anul 2017 cu o crestere de 25% a cifrei de afaceri fata de 2016, ajungand la 14.5 milioane de lei. S-a observat o crestere si a exporturilor, planurile companiei pentru 2018 incluzand diversificarea pietelor de desfacere externe, precum si lansarea unor noi game de produse.

In 2017 Gerocossen a avut o crestere cu peste 30% pentru produsele livrate catre piete externe, printre cele mai active fiind Italia, Republica Moldova si Ungaria.

Pentru 2018 compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 10%, precum si dezvoltarea exporturilor pe noi piete, generand o crestere de pana la 25%.

Carmencita Sava, Director Cercetare-Dezvoltare (foto stanga) in cadrul Gerocossen a declarat: “2017 a fost un an bun pentru Gerocossen, ceea ce dovedeste ca produsele introduse de noi pe piata sunt de cea mai buna calitate si raspund cerintelor actuale ale consumatorilor. Specialistii firmei Gerocossen au urmat trendul de a realiza produse cu ingrediente naturale si substante active eficiente pentru mentinerea frumusetii si tineretii. Astfel, in 2017 am lansat gama pentru ingrijirea tenului compusa din 6 produse -Algaderm- pe baza de alge marine, gama pentru ingrijirea tenului Keratin+, compusa din 5 produse, si gama DUO CARE – un sistem inovator de ingrijire a pielii in 2 pasi: ser si crema”.

Pentru 2018 compania planuieste sa lanseze noi game:

  • o serie de produse solare cu ecran natural (filtre naturale si uleiuri)
  • sampoane colorante fara amoniac si oxidant
  • doua game noi cu ingrediente naturale dedicate ingrijirii tenului si parului

Gerocossen este o companie romaneasca, infiintata acum aproape 30 de ani Produsele cosmetice sunt realizate in fabrica din Pipera sunt comercializate in hipermarketuri, supermarketuri, magazine de specialitate, retele de farmacii si plafaruri, precum si in magazinul online dedicat.

gerocossen cosmetice

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  2017 pentru Gerocossen: cresterea cifrei de afaceri si a exportului